Urmărește acum noul videoclip Machine Head

684 vizualizări

Titanii metal din Bay Area, Machine Head, au lansat noul lyric video pentru melodia „Triple Beam”, inclusă pe cel mai recent album al trupei, „Catharsis”, care a fost lansat în ianuarie, anul acesta, ocupând cele mai înalte poziții în topurile muzicale mondiale.

Machine Head se află în acest moment în turneul „Freaks & Zeroes”, ultimul turneu în care îi mai putem vedea în această formulă, după ce chitaristul Phil Demmel și toboșarul Dave McClain și-au anunțat plecarea din trupă. Totuși, Machine Head nu-și vor încheia activitatea după regretabila despărțire.

Într-o declarație recentă, Robb Flynn, solistul trupei, s-a învinuit pe sine pentru plecarea celor doi din trupă, datorată faptului că s-au îndepărtat din punct de vedere muzical din cauza rigidității solistului și a felului acestuia de a conduce cu o mână de fier lucrurile. Deși viitorul trupei este incert, Flynn a spus că va lua o mică pauză în care își va analiza viața și alegerile de până acum, pentru a nu mai repeta aceleași greșeli pe viitor, urmând cel mai probabil ca trupa să își ia un nou avânt și să pornească într-o nouă etapă.

Puteți urmări noul videoclip al trupei aici:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*