Polar (UK) a lansat piesa „Breathe”, alături de un lyric video

621 vizualizări

Ne-am întâlnit cu ei luna trecută în București, unde au susținut un super concert în cadrul Maximum Rock Festival 2017, iar acum vin cu vești noi!

Britanicii de la POLAR și-au surprins zilele trecute fanii cu o nouă piesă intitulată „Breathe”, pentru care au lansat în același timp și un lyric video. Aceasta a fost difuzată în premieră la Radio One, în timp ce lyric video-ul a fost lansat oficial pe canalul de YouTube al celor de la Impericon.

Cunoscută publicului român în urma concertelor susținute la Cluj Napoca (2015), dar și la Maximum Rock Festival (2017), Polar a lansat în perioada 2010-2014 patru materiale discografice  („This Polar Noise”, „Iron Lungs”, „Inspire Create Destroy” și „Shadowed by Vultures”),  iar în 2016, formația vine cu albumul „No Cure No Saviour”. Sperăm că și în 2018 să auzim vești bune despre un nou album!

Mai multe despre trupă, ultimul lor album, muzica hardcore și prietenia lor cu Comeback Kid, puteți citi în interviul acordat de solistul Adam Woodford pentru revista Maximum Rock, pe care o puteți comanda aici.

Următoarea perioadă îi prinde pe cei de la Polar în turneu alături de Counterparts și Napoleon, iar dacă sunteți în vacanță prin Europa, îi puteți găsi în următoarele orașe:

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*