Doar o săptămână până la concertele Vulture Industries din Cluj Napoca și București

641 vizualizări

Au lansat un nou album de curând, iar acum pornesc la drum prin Europa! Plecați în turneu pentru promovarea ultimului material discografic – „Stranger Times” -, norvegienii de la VULTURE INDUSTRIES fac săptămâna viitoare o oprire prin România și vor concerta la Cluj Napoca pe 15 noiembrie, în Flying Circus, urmând ca a doua zi (16 noiembrie) să ne întâlnim cu aceștia și la București, în club Fabrica. În deschidere va concerta formația HTETHTHEMETH.

Fie că ești iubitor de sonorități progressive metal, fie că i-ai întâlnit deja când au mai fost în România sau pur și simplu ești curios să descoperi ceva nou pentru playlist-ul tău, un show Vulture Industries este categoric de bifat pe lista de concerte!

Events:
Vulture Industries, Hteththemeth / Flying Circus, Cluj-Napoca
Vulture Industries, Hteththemeth / Club Fabrica, Bucuresti

Bilete: www.AmBilet.ro

Într-un interviu acordat recent pentru revista Maximum Rock, Bjørnar Nilsen, solistul trupei, vorbește despre abordarea mai generalistă „rock” decât „metal pur” pe noul material „Stranger Times”, declarând: „Cred că este o tranziție firească, ce face încă pași în direcția stabilită pe „The Tower”. Nu urmărim niciodată să ne repetăm, dar nici nu încercăm să forțăm schimbarea și evoluția. Există părți pe „Stranger Times” mai apropiate de o expresie pură rock decât pe albumele anterioare, dar sunt și multe lucruri heavy, dense și intense, pe care lumea le va recunoaște din trecut. Ținând seama că lansăm un album nou la fiecare 3 sau 4 ani, ar fi nefiresc să repetăm figura de pe discul anterior. Ne schimbăm ca oameni, iar muzica și creativitatea se schimbă odată cu noi”.

Mai multe din interviu puteți citi în revista Maximum Rock, pe care o puteți comanda aici.

De asemenea, Bjørnar Nilsen îi salută pe toți fanii români și îi invită la concert printr-un video pe care îl puteți urmări mai jos:

Vulture Industries @ Romania

Ne întâlnim cu Vulture Industries în mai puțin de două săptămâni!Trupa norvegiană va ajunge la Cluj Napoca în data de 15 noiembrie, iar pe 16 noiembrie îi ascultăm live și în București! Formația are un album nou, „Stranger Times”, pe care abia așteaptă să-l cânte pentru voi. Până atunci, îl lăsăm pe Bjørnar să vă spună câteva cuvinte! :)Events:Vulture Industries, Hteththemeth / Flying Circus, Cluj-NapocaVulture Industries, Hteththemeth / Club Fabrica, BucurestiBilete: www.AmBilet.ro

Geplaatst door Maximum Rock Romania op vrijdag 3 november 2017

 Un eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*