Dirty Shirt concertează pentru prima dată în Craiova! În deschidere: Targ3t și Guerrillas

Craiova, pregătește-te, căci Dirty Shirt aterizează și la tine!

Cea mai apreciată  trupă de crossover folkcore metal din Estul Europei, DIRTY SHIRT, va concerta toamna aceasta și în Craiova, într-un concert programat pe 8 octombrie la Casa de Cultură a Studenților, cu o lună înaintea începerii turneului pe care aceștia îl vor susține în Franța în luna noiembrie.

Nu vor fi singurii însă, căci TARG3T și GUERRILLAS sunt trupele invitate să deschidă primul show pe care maramureșenii îl vor avea în Craiova, care vor încălzi publicul pentru „nebunia” de mai târziu.

Acces public: 19:30
Biletele pot fi cumpărate direct de la intrare.
Event: Dirty Shirt, Targ3t & Guerillas – Craiova

dirty shirt craiova afis

TARG3T

TARG3T (foto) este o formație de hardcore-metal din Deva, formată în toamna anului 1998, singurul membru fondator rămas fiind Ionuț Olariu –voce.Din 2007 până în 2009, din cauza plecării a trei membrii, Target ia o pauză, dar din 2009 trupă se reîntregeste, iar stilul abordat devine hardcore – metal. Tot atunci aceștia înregistrează și primul EP I’m done” la care se realizează și un videoclip.
Din 2009 până în prezent, Target participă la majoritatea festivalurilor importante și susține un număr mare de concerte în cluburi, iar în prezent, Targ3t promovează primul album de studio „Faceburn”.

target

 

GUERRILLAS

Fondată  în  2002  la  Cluj-Napoca,  formația  GUERRILLAS (foto) este  fără  îndoială  un a  din  cele  mai  importante  reprezentante  a  mișcării  hardcore-metal  din  România,  având  la  activ  o  serie  impresionantă  de concerte, atât în țara cât și în străinătate. În prezent, trupa pregătește un nou album care va fi lansat toamna aceasta, „The Curse” fiind una din melodiile incluse în album, care a fost promovată toamna aceasta la diferite evenimente din țară.

guerillas

În prezent, trupa Dirty Shirt are programate o serie de concerte atât în România, cât și departe de granițele țării (Franța), după cum urmează:

10 septembrie – Club Daos, Timișoara (+ Within the Nova)
9 noiembrie – El Diablo, Lille
10 noiembrie – Gibus Café, Paris
11 noiembrie- TBA, Lyon
12 noiembrie – Le Rat’s, Puget-Sur Argens
26 noiembrie- „Dirtylicious Tour”, Club Fabrica, București
10 decembrie – 31 Motors Pub, Suceava

Biletele pentru concertul din club Fabrica din București pot fi găsite exclusiv pe www.ambilet.ro.

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*