Vunk: „Povestile frumoase nasc alt povesti” pe 12 februarie la Hard Rock Cafe la #primavedere

217 vizualizări

Dragostea la #primavedere se intampla rar. Iar asta o face sa fie si mai speciala. Daca ti s-a intamplat si tie sau stii pe cineva care a trait asta si vrei sa-i faci o bucurie, spune-ne povestea si noua. Iar daca vii la concert pe 12 februarie o sa-ti facem o surpriza.

La #primavedere. Ia-ti perechea la concert si, cine stie, poate va vom dedica un cantec numai voua. Povestile frumoase nasc alte povesti

La prima vedere, pare un concert obișnuit. Dar niciun concert VUNK nu este unul obișnuit. Și v-am obișnuit cu asta.

PRIMA VEDERE cu VUNK din 2015 este aproape și va fi un nou pas în povestea noastră care se spune, mereu altfel, pe scenă.

Într-o seară de joi, din 12 februarie, ne întâlnim, din nou, cu visele, bucuriile, speranțele noastre și ale voastre la un loc. Transformăm Hard Rock Cafe în cel mai frumos loc de întâlnire. Iar dacă iubești, cheăma-ți persoana care te bucură cel mai tare și dă-i întâlnire acolo. O să vă facem o surpriză… 😉 Ne pregatim să spunem și în 2015 că între noi și voi este mereu dragoste la PRIMA VEDERE.

VUNK – Iubește lumea!

Special pentru acest eveniment, ca si data trecuta, nu vom avea mese in fata scenei pentru un plus de atmosfera senzationala.

Biletele pentru showul VUNK #PrimaVedere costsa 75 de lei fara loc si 120 de lei pachetul pentru doua persoane (fara loc) si pot fi gasite online pe www.iabilet.ro  (plata cu cardul, Paypal, ramburs sau pe factura la Vodafone) si in format fizic in reteaua iaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour si Hard Rock Cafe) si in reteaua Eventim. Biletele cu loc la masa costa 100 de lei.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

– Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru langa Mac)
– Magazinul Muzica
– Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

EXTRA
– Aplicatiile de IOS si Android – iabilet

Un eveniment Sublime si BestMusic Live Concerts

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*