Thrash Night in cadrul Underground Metal Resistance Festival IV

178 vizualizări

A 4-a zi a festivalului Underground Metal Resistance este dedicata sonoritatilor thrash metal si va avea loc duminica pe 8 martie in Question Mark incepand cu ora 20:00.

Va anuntam cu placere ca am reusit sa adunam in acelasi loc 4 dintre cele mai interesante si tinere trupe ale undergroundului bucurestean .

Line-up-ul serii:

N.E.G.A.T.I.V.
https://www.facebook.com/pages/Negativ/107530442663639
Crossbone
https://www.facebook.com/crossboneband
Damage Case
https://www.facebook.com/DamageCaseBand
Deathrattle
https://www.facebook.com/DeathrattleBand1111
Support: 15 lei.

Underground Metal Resistance Fest revine in 2015 cu editia numarul 4 prezentata de Cavalleria Extreme Division si gazduita de Question Mark. Evenimentul se va intinde din nou pe o durata de 4 zile – mai exact 5,6,7 si 8 martie – cu seri nisate in mare parte pe diferite genuri reprezentative pentru scena de metal underground din Romania.
Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput – festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.

Event FB page: https://www.facebook.com/events/560556437414474/

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*