byron cântă în Hard Rock Cafe, București, în data de 21 mai

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 21 mai, incepand cu ora 21:30, la un concert cu trupa byron.

In cei 8 ani de activitate, membrii trupei byron au lansat patru albume, au demarat proiecte marete pe care le-au si finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron – Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numarul mare de concerte sustinute la festivaluri de renume sau in cluburi.

byron au sustinut in 2013 turneul national intitulat sugestiv “30 de secunde de turneu”, onorand mostenirea bilingva a celui mai recent album de studio, “30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faima”. Pe langa albumul “30 de secunde de faima”, cu piese proprii si texte traduse de 6fingers si Dan Byron, trupa a lansat in 2011 si albumul “Perfect” si sa nu uita de “Ramai cu mine”, colaborarea trupei cu serialul cu acelasi nume de pe HBO.

byron inseamna: Dan Byron (voce, chitara, flaut), 6fingers (voce, clape, chitar?), Laszlo Demeter (chitara bass) si Dan Georgescu (tobe).

Biletele pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iaBilet (Magazinele Muzica, Uman, IQ BOX, terminalele ZebraPay, Senia si Perfect Tour) si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare si costa 40 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori, cu sau fara loc) si 60 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Puncte fizice de vânzare iaBilet pentru Bucureşti:

– Reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: www.zebrapay.ro/locatii)

– Reteaua de magazine IQ Box din toata tara

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă McD)

– Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei

– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100

-Hard Rock Cafe

EXTRA

– Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet
– de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*