Romanian Rock Meeting (Blind Guardian, Open Mind)/ 18.05.2015, Arenele Romane, Bucuresti

344 vizualizări

Romanian Rock Meeting 2015 a suferit niște modificări ca urmare a problemelor întâmpinate de headlinerii de la BLIND GUARDIAN în Turcia. Trupa a rămas blocată în vamă, ceea ce a dus la amânarea concertului din data de 15 mai, pentru 18 mai.

Chiar și așa, trei zile mai târziu, titanii power metal-ului german au urcat pe scena Arenelor Romane din București și au oferit un spectacol desăvârșit, în fața unui public de aproximativ 750 de persoane.

Evenimentul a început punctual, la 19:20. Formația Open Mind din București s-a ocupat să deschidă apetitul publicului printr-o prestație specială. La 20:15, Blind Guardian era deja pe scenă, în uralele participanților la concert.

Setlistul trupei a fost unul pe măsură și a făcut deliciul fanilor care s-au bucurat că au reușit să ia parte la show. Punctualitatea muzicienilor este de invidiat iar spectacolul s-a desfășurat la cele mai înalte standarde, nelipsind momentele deosebite.

Blind Guardian Setlist

Le mulțumim tuturor celor care au venit ieri seară la concert și ne bucurăm că ne-ați fost alături în ciuda celor întâmplate vineri când, din pricina unor probleme cu firma de transport angajată de Blind Guardian, formația a rămas în vamă în Turcia, iar organizatorii au fost nevoiți să amâne show-ul. Ne cerem încă o dată scuze pentru această situație!

Vrem să le mulțumim și reprezentanților presei, echipei tehnice, echipei de productie, firmei de security si celor de la Brigada de Voluntari care, ca de obicei, și-au făcut prezența și au sprijinit evenimentul!

O cronică pe larg despre eveniment, alături de o galerie foto, vor fi publicate cât de curând! Vă așteptăm la următoarele show-uri Promusic Events și Maximum Rock – Machine Head și Maximum Rock Festival 2015!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*