Doua noi formatii confirmate la Romanian Rock Meeting 2015

544 vizualizări

Dupa ce organizatorii evenimentului Romanian Rock Meeting au dat de veste ca acesta va fi extins pe parcursul a doua zile, ca urmare a cererilor venite din partea formatiilor si a fanilor, a sosit timpul sa anuntam primele formatii care vor concerta in cadrul Club Day, de pe data de 14 mai!

Romanian Rock Meeting (Blind Guardian, Orden Ogan, Dirty Shirt) va avea loc pe 14 – 15 mai 2015, in doua locatii. In timp ce 14 mai este o data rezervata Club Day, si se va desfasura la Club Colectiv, din Bucuresti, pe 15 mai fanii sunt invitati la Arenele Romane pentru show-urile Blind Guardian, Orden Ogan si Dirty Shirt!

Intre grupurile care vor concerta in cadrul primei zile a evenimentului, din Club Colectiv, se numara Tiarra si Krepuskul! Cele doua formatii vor urca pe scena alaturi de alte nume iubite ale scenei locale si internationale. Acestea urmeaza a fi anuntate in cel mai scurt timp.

Tiarra (Bucuresti), una dintre cele mai apreciate formatii romanesti de Gothic-Symphonic Metal, a lansat pe data de 21 martie 2015, albumul „X”, una dintre cele mai asteptate aparitii metal autohtone ale noului an. Formatia a fost intemeiata in 2004 si, prin munca asidua, a reusit sa ajunga o trupa de capatai a scenei locale.

Tiarra este compusa din Anda Pomponiu (voce), Alex Pantea (voce), Ion Pomponiu (clape), Tudor Scanteie (chitara), Corina Gheorghe (vioara), Iuliana Gheorghe (violoncel), Adi Comorasu (bas), Cristi Racasanu (tobe). Informatii suplimentare despre Tiarra AICI.

Tiarra Nou F


Krepuskul, originara din Cluj-Napoca si exponenta a genului Experimental Metal, revine la Bucuresti pentru concertul din cadrul Romanian Rock Meeting. Melanjul unic de stiluri dure face din grupul clujean o adevarata desfasurare de forte in peisajul metalului romanesc. Mai multe despre Krepuskul AICI.

Krepuskul Nou


La „Romanian Rock Meeting Club Day”, din Colectiv, accesul se va face pe baza biletului la Romanian Rock Meeting. Acesta va fi preschimbat intr-o bratara pe care purtatorul este obligat sa o pastreze, deoarece doar pe baza acesteia se va face accesul pe data de 15 mai 2015, la Blind Guardian, Orden Ogan si Dirty Shirt. Pentru cei care nu doresc sa participe la prima zi a evenimentului, accesul in data de 15 mai se face direct pe baza de bilet de intrare.

ATENTIE! Cei care isi scot bratara si se prezinta la Arenele Romane doar cu biletul rupt, sau fara acesta NU vor putea intra la spectacol. Intrarea se face doar pe baza acestei bratari, sau dupa caz, pe baza biletului in forma lui intreaga.

Astfel, cei care si-au cumparat deja bilet la eveniment, se pot prezenta fara alte formalitati si pe data de 14 mai la „Club Day”. Aceia care urmeaza sa isi cumpere, vor avea, la randul lor, acces gratuit la acest spectacol din Club Colectiv.

INFORMATII DESPRE BILETE:

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro), prin IaBilet.ro si prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Bilet VIP – 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) – include:
– acces eveniment

– acces warm up party eveniment*
– acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.

Romanian Rock Meeting – VIP Ticket


Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze bilete VIP, organizatorii vin in intampinarea lor si le ofera posibilitatea de a le plati in doua rate astfel:
– prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
– a doua rata, in valoare de 100 lei, in ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.

Romanian Rock Meeting – VIP Ticket (2 rates)

Bilete Normale:
  – 69 lei (15.5 euro) pana la data de 31.08.2014 – Sold Out!
  – 78 lei (18 euro) – Sold Out!

  – 87 lei (20 euro)  in perioada 27.02.2015 – 09.04.2015 (in limita a 250 de bilete) Disponibile

 

Romanian Rock Meeting – Normal Ticket

  – 95 lei in perioada 10.04. – 14.05.2015 Indisponibile momentan!
  – 110 lei in ziua evenimentului: 15.05.2015 Indisponibile momentan!

Biletele / abonamentele achizitionate prin paypal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

   Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*