Doar bilete de 50 de lei pentru Urma MTV Unplugged

296 vizualizări

Toate biletele inca disponibile pentru concertul URMA MTV Unplugged vor putea fi achizitionate, incepand de maine, la pretul de 50 de lei.

Mani Gutau, solistul trupei Urma argumenteaza aceasta decizie astfel: “pregatim un eveniment cu un specific deosebit si ne dorim sa oferim tuturor celor care ne sunt alaturi de 10 ani sanse egale de a lua parte la spectacolul acustic”.

Organizatorii evenimentului completeaza: “Desi am pornit la drum cu trei categorii de pret, tinand cont de configuratia locatiei, am decis sa uniformizam costul biletelor, pastrand in vanzare o singura categorie de pret, cea de 50 de lei

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro,  www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete

URMA va sustine pe 10 mai la Cinema Patria un concert acustic, care se va inscrie in beinecunoscuta serie de evenimente MTV Unplugged. Selectiuni din concert vor fi ulterior difuzate de MTV Romania in cadrul emisiunii cu acelasi nume, care este programata in fiecare duminica de la ora 23.00 si este prezentata de DJ Hefe.

Mani Gutau (voce si chitara) explica: ”Este extrem de onorant pentru noi sa sustinem acest concert acustic sub egida MTV Unplugged, un prim motiv fiind asocierea cu un fenomen mediatic care a facut parte din adolescenta fiecaruia dintre noi si care ne readuce aminte de inceputurile noastre ca  muzicieni in formare, cand  urmaream entuziasti artistii nostri preferati, performand, intr-o atmosfera magica si intima, exclusiv cu instrumente acustice.”

In anul in care trupa aniverseaza 10 ani de existenta, URMA se intoarce la mesajul sau de inceput, prin acest concert. Mani completeaza: “Un al doilea motiv il constituie, desigur, originile si ADN-ul proiectului nostru, primele noastre albume fiind materiale discografice inregistrate integral acustic, incepand cu anul 2003. Pe parcursul celor 10 ani de calatorie muzicala si in cadrul celor 4 materiale discografice editate pana in prezent am promovat insistent sunetul acustic, curat, folosind ca mijloace de exprimare instrumente acustice diverse, precum chitara, saxofonul, flautul, trompeta, pianul, vioara, violoncelul, cavalul, saz-ul si multe alte instrumente de percutie.

URMA pregateste un show desavarsit, de peste 90 minute, inedit prin faptul ca toate piesele vor fi orchestrate intr-o maniera adecvata pentru formatul celebrei emisiuni MTV Unplugged. Mai multe amanunte ofera tot Mani: “In cadrul spectacolului din 10 mai vom aduce toate aceste elemente acustice impreuna, pe scena, si vom incerca sa redam, intr-o atmosfera cat mai intima calatoria muzicala a ultimilor nostri zece ani.Va asteptam vineri 10 mai, la Cinema Patria, pentru premiera URMA MTV UNPLUGGED.

Trupa URMA este prezenta de un deceniu pe piata muzicala. In decursul timpului formatia a sustinut sute de concerte, atat in tara, cat si dincolo de granitele Romaniei, in Ungaria, Germania, Franta, Anglia si Elvetia. Discografia formatiei include 3 materiale full length, cel de al patrulea, “Lost End Found,” urmand a fi lansat in curand.

Cine Iubeste si lasa 
http://youtu.be/MQqj0MwWwQ4

All Wrong
http://youtu.be/qBEJ9S_emL4

Terminus
http://youtu.be/_XYx8zQzN80


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*