Ville Valo (HIM): „In adolescenta eram cel mai mare fan reggae si aveam codite rasta”

369 vizualizări

Ville Valo, solistul formatiei HIM si Mikko Paananen (Mige), basistul grupului, au stat de vorba cu reporterii de la Loudwire in cadrul emisiunii „Wikipedia: Fact or Fiction”.

Cu alte cuvinte, cei doi artisti au fost intervievati cu privire la informatiile care apar despre ei in celebra enciclopedie online, Wikipedia, de unde foarte multa lume se documenteaza cu privire la trupe.

Ville si Mige trebuie sa spuna daca anumite lucruri scrise pe Wikipedia coincid cu realitatea. Astfel, printre altele, Ville confirma ca femeia de pe coperta discului „Greatest Lovesongs Vol: 666” este chiar mama lui, si ca fotografia a fost facuta in anii 60.

Mai mult, solistul vorbeste despre niste discuri rare HIM, pe care doar el le mai are in posesie si recunoaste ca, in adolescenta, era un atat de mare fan reggae incat si-a facut parul rasta si a fumat cantitati industriale de iarba.

Puteti urmari interviul mai jos. Intre timp, formatia a relansat digital 4 dintre albumele mai vechi: „Greatest Lovesongs Vol: 666”, „Razorblade Romance”, „Deep Shadows and Brilliant Highlights” si „Love Metal”. Pe iTunes, fanii pot gasi si best-of-ul „XX – Two Decades of Love Metal”.

Formatia va canta in mai in China, la Shanghai si Beijing, dupa care se intoarce in Europa pentru a sustine cateva concerte la festivaluri in Elvetia, Austria si Cehia.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*