Este oficial! Floor Jansen este vocalista permanenta Nightwish!

403 vizualizări

Gata! Este batut in cuie! Floor Jansen (ReVamp) ramane in NIGHTWISH ca membra permanenta.

Anuntul a fost facut de formatia finlandeza via Facebook. Astfel, Floor este, oficial, noua voce a grupului nordic de metal gotic/simfonic.

Mai mult, Nightwish s-a imbogatit cu inca un membru. Este vorba despre Troy Donockley (uilleann, fluier, voce), care va face parte din componenta oficiala.

Initial, voiam sa asteptam pana in 2014 ca sa luam o decizie legata de line-up-ul trupei, dar ultimul an ne-a dovedit ca Floor si Troy sunt piesele perfecte pentru a completa puzzle-ul nostru. Suntem recunoscatori pentru legatura care s-a creat intre noi. Va iubim!”, au scris membrii trupei pe Facebook.

„Cuvintele nu pot descrie ce simt. Aceasta unire de forte este dincolo de tot ce pot exprima si nu pot sa va spun ce minunat este ca pot sa contiui aceasta calatorie uimitoare impreuna cu noii mei frati. Am avut candva un vis…iar acesta s-a implinit!”, a marturisit Floor.

Suflatorul Troy Donockley a avut cateva cuvinte de spus la randul sau: „Turneul mondial alaturi de Nightwish a fost o revelatie pentru mine. Mi-am dat seama ca legatura se intareste si transcende lucrurile nesemnificative care afecteaza de obicei trupele. A fost un proces frumos. Visul muzical intrupat de Nightwish a fost o parte din mine inca de dinainte sa ma nasc. Sunt fericit ca pot in sfarsit sa navighez pe ape necunoscute impreuna cu fratii mei si cu sora mea. Peisaje de vraja! Ahoy”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*