Floor Jansen lansează un nou single, Invincible

Floor Jansen
Floor Jansen

Floor Jansen, solista trupei symphonic metal Nightwish, a lansat un nou single solo, Invincible. Preluat de pe albumul de debut solo, Paragon și scris inițial special pentru Jocurile Invictus, acest imn înălțător abordează subiectul important al PTSD și efectele sale nu doar asupra veteranilor, ci și asupra tuturor. Una din 13 persoane pot fi afectate de PTSD de-a lungul vieții, iar femeile au șanse de două ori mai mari de a-l dezvolta decât bărbații. De aceea, piesa va avea ecou pentru mulți ascultători.

Invincible este totuși mai mult decât o melodie despre un subiect dificil. Este un mesaj de speranță, de forță și de rezistență. Versurile, „Out in the rain / Stronger now / Stronger than all of the pain / Broken but beautiful” reamintesc tuturor că, și în cele mai întunecate vremuri, există întotdeauna posibilitatea de a deveni mai puternic. Cântecul îl încurajează pe ascultător să găsească vindecarea și autodescoperirea.

Mesajul puternic de speranță și rezistență din Invincible, este și profund personal pentru Jansen. Cântăreața a fost martoră a efectelor PTSD în cercul ei apropiat și a văzut direct luptele provocate în viața cuiva.

Jansen este o voce puternică în industria muzicală și experiența personală cu PTSD îi oferă o perspectivă unică asupra subiectului. Una care este atât înțelegătoare, cât și empatică. Invincible nu este doar un imn puternic. Este o mărturie a sensibilității, smereniei și dorinței lui Floor de a împărtăși o latură personală a vieții ei. Un exemplu în acest sens este lupta recentă a lui Floor cu cancerul de sân.

Această piesă este o modalitate prin care Jansen se adresează celor care ar putea avea dificultăți. Pentru a le oferi un mesaj de speranță și încurajare. Prin Invincible, ea speră să le amintească celorlalți că nu sunt singuri. Și că, oricât de dificilă ar fi călătoria, există întotdeauna posibilitatea de a ieși mai puternic.

Paragon va fi lansat pe 24 martie. LP-ul prezintă gama vocală impresionantă a cântăreței de origine olandeză și vocea puternică. Este o colecție diversă de piese pop și balade emoționante, influențate de sunetele carierei ei.

Paragon track listing:
01. My Paragon
02. Daydream
03. Invincible
04. Hope
05. Come Full Circle
06. Storm
07. Me Without You
08. The Calm
09. Armoured Wings
10. Fire

Jansen a spus: „Să te reînnoiești și să faci salturi în necunoscut te face să crești. Îmbătrânirea este un dar pe care nu îl primește toată lumea. Sunt o femeie norocoasă care a ajuns să creeze un album pe care nu am știut niciodată că îl pot face. Unul care chiar mă definește, unde sunt pe drumul meu. Am ajuns la Paragon-ul meu! Sunt atât de mândră de această lucrare! Și recunoscătoare tuturor oamenii minunați din această viață frumoasă, oameni care m-au ajutat să ajung aici!”

Cu amestecul său de influențe și performanțe vocale puternice, Paragon este un album care va atrage atât fanii muzicii pop, cât și pe cei ai metalului. Este completarea perfectă pentru orice colecție de muzică și un must-have pentru fanii Floor Jansen și Nightwish.

Paragon va fi lansat digital și fizic pe CD, vinil și într-o ediție limitată, în cutie de lux. Albumul va fi disponibil pe toate platformele de streaming majore și la comercianții de muzică din întreaga lume.

După lansare, Jansen va porni într-un turneu în Țările de Jos, Germania, Elveția și Austria în aprilie și mai 2023. Fanii se pot aștepta să audă mai multe detalii și, eventual, câteva previzualizări ale albumului în următoarele luni.

Floor a lansat deja trei single-uri din Paragon: Me Without You, Storm și Fire.

Floor Jansen- Paragon
Floor Jansen- Paragon

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*