Cele mai faimoase groupies din backstage-ul concertelor rock

504 vizualizări

Este luni si foarte multe lucruri pot fi trecute cu vederea in prima zi a saptamanii. Tocmai de aceea ne-am hotarat sa va oferim un articol total nepotrivit!

Continutul acestui material ar putea fi considerat destul de jignitor de catre unii cititori dar trebuie mentionat ca lucrurile descrise in el fac parte din realitatea life-style-ului rockerilor.

Asadar, ne-am decis sa va vorbim despre cele mai faimoase groupies din industrie.

Nu este vorba despre ilustre anonime care isi fac mendrele cu muzicienii lor favoriti apoi dispar in…analele istoriei, ci despre vedete in toata regula care par sa aiba pasiuni devoratoare pentru rockeri.

Am rasfoit biografiile acestor doamne si domnisoare si am extras din ele doar intalnirile relevante. 

Aflati despre cine este vorba!

Pamela Anderson

GroupPam

Wow! Dar ce surpriza! Pam si-a trecut in „repertoriu” urmatoarele nume: Tommy Lee (Motley Crue), Bret Michaels (Poison), Vince Neil (Motley Crue), Kid Rock, Fred Durst (Limp Bizkit) si David Chavret. Se pare ca piesele „Can’t Have Your Cake” a lui Vince Neil si „Miserable” a celor de la LIT ii sunt dedicate lui Pam.

Carmen Electra

GroupCarmen

Prince, Tommy Lee, Fred Durst, B.Real, Rob Patterson (Korn), Mark McGrath…si poate chiar si Joan Jett, dar acesta este doar un zvon.

Courtney Love

GroupCourtney

Trent Reznor, Dave Navarro, Billy Corgan (The Smashing Pumpkins), Fred Durst (din nou?!), Scott Weiland, Billy Gould, Jeordie White si, intr-un final, Kurt Cobain…dar si Ted Nugent…si Gavin Rossdale.

Cher

GroupCher

Se pare ca simpatica Cher a avut de-a face, pe langa Sonny Bono, cu Gene Simmons (Kiss), Gregg Allman, Richie Sambora, Les Dudek si…Elvis Presley (?). DAR se pare ca artista l-a „marcat” si pe Anthony Kiedis de la Red Hot Chili Peppers.

Paris Hilton

GroupParis

Naivii si-ar putea imagina ca un rocker prefera femei misterioase, extreme si interesante. Nu. Ei o vor pe Paris Hilton! Cel putin Benji Madden, Jared Leto, Mark McGrath, Fred Durst (wtf!), Kid Rock si Deryck Whibley.

Winona Ryder

GroupWinona

Ia sa vedem ce muzicieni faimosi a scos Winona in oras: Chris Isaak, Adam Duritz, Dave Pirner, Ryan Adams, Dave Grohl, Michael Nesmith…si ar mai fi cativa, dar ne oprim aici.

Rachel Hunter

GroupRachel

Rachel Hunter, celebrul model, a fost maritata cu Rod Stewart, dar a iesit cu Robbie Williams, Kip Winder, Wes Scantlin, Fred Durst (nu mai zicem nimic), Liam Gallagher, Sully Erna si Steven Adler.

Tawny Kitaen

GroupTawny

Este frumoasa din videoclipurile Whitesnake, a avut o relatie cu David Coverdale, dar a mai fost implicata in legaturi cu Tommy Lee (Motley Crue) si Robin Crosby (Ratt) si Amir Derakh. 

Bebe Buell

GroupBebeBuell

Si ea a fost model si a fost partenera de viata a lui Steven Tyler, cu care are si un copil, pe frumoasa Liv Tyler. Buell a mai avut legaturi cu Rod Stewart, Elvis Cotello, Iggy Pop, David Bowie, Jimmy Page, Ron Wood, Mick Jagger si multi altii.

Pamela Des Barres

GroupPamela

Ea nu a fost tocmai o vedeta conventionala…Pamela s-a facut remarcata tocmai prin cariera de groupie! Ea a avut de-a face cu cele mai mari nume: Frank Zappa, Keith Moon, Jimi Hendrix, Jimmy Page, Robert Plant si multi, multi altii.

Connie Hamzy

GroupConnie

Probabil cea mai controversata figura feminina din backstage-ul show-urilor rock. Connie numara urmatoarele cuceriri: fratii Van Halen, Paul Stanley, Peter Criss, Richard Stevens, Jimmy Page, Willie Nelson, John Bonham, Keith Moon (luam o gura de aer), Graham Nash, Joe Walsh, Mick Fleetwood, Carlos Santana, Alice Cooper, Neil Diamond, David Lee Roth, Frank Zappa si lista poate continua.

Ne vine sa citam din filmul „Dracula: Love Never Dies” (1992), din scena in care Profesorul Van Helsing, interpretat de Anthony Hopkins spune ca, „civilizatia” este de fapt…”sifilizatie”. Dar ne abtinem.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*