Marko Hietala lansează videoclipul piesei Dead God’s Son

Marko Hietala
Marko Hietala

Marko Hietala lansează noul videoclip cu versuri pentru piesa Dead God’s Son și lucrează, în prezent, la un nou album.

Pe 12 ianuarie 2021, Marko Hietala și-a anunțat retragerea din lumina reflectoarelor și plecarea de la Nightwish, unde a fost basist și al doilea vocalist timp de 20 de ani. Mulți s-au întrebat dacă îl vom vedea vreodată revenind în lumea muzicii.

Marko Hietala a fost însă ocupat, mai ales în țara sa natală, Finlanda. A susținut câteva spectacole de festival cu trupa sa, în 2022 și a cântat cu grupul finlandez Northern Kings. Înainte de Crăciun, a participat la turneul tradițional Raskasta Joulua (Crăciunul heavy) și s-a distrat grozav. S-a bucurat enorm să urce din nou pe scenă și să simtă energia transmisă de publicul plin de entuziasm.

Hietala este încântat să lanseze un nou material live/video cu versuri pentru piesa Dead God’s Son, extrasă de pe albumul său de studio din 2020, Pyre of the Black Heart.  Materialul a fost filmat pe parcursul sezonului recent de festivaluri din Finlanda.

Marko a declarat despre piesă: „În Dead God’s Son ne aflăm în criza existențială infamă. Totul doare și totul este prețios. Fiecare direcție este la fel de bună și nimic nu va înlocui ceea ce a fost pierdut. Ca mulți alții, am fost acolo. Și ești mereu singur, când ajungi acolo..”

Line up:
Marko Hietala – vocals & bass
Tuomas Wäinölä – guitars
Vili Ollila – keyboards
Anssi Nykänen – drums


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*