Membrii trupei Cargo au fost dați în judecată de către familia lui Adi Bărar

Cargo
Cargo

Conform publicației Adevărul.ro membrii trupei CARGO au fost dați în judecată de către familia lui Adi Bărar.
Adriana Bărar, fiica fostului lider al formației CARGO Adi Bărar, împreună cu soția acestuia, cer interzicerea folosirii brandului CARGO până la finalizarea unui proces în care să se decidă cum poate fi folosită marca.

Adi Bărar

Procesul a fost deschis la Tribunalul București, pe calea ordonanței președințiale.

„După moartea prematură a liderului formației CARGO, membrii actuali și-au continuat activitatea imediat după nefericitul eveniment, însă, fără a ține cont de moștenirea lăsată către familie”, a declarat Adriana Bărar, fiica lui Adi Bărar, pentru „Adevărul”.
Adriana Bărar susține că brandul CARGO este înregistrat la OSIM încă din anul 2004 pe numele lui Adrian Bărar, fără ca acest lucru să fi fost contestat de membrii trupei. Astfel, brandul CARGO le-a revenit ca moștenire fiicei și soției lui Adi Bărar.

„Au considerat că nu au ce discuta cu familia”
„Actualii membri CARGO au considerat că nu au ce discuta cu familia și și-au văzut de treabă timp de aproape doi ani. Familia lui Adi Bărar a încercat să stea de vorbă cu membrii trupei, însă nu s-a ajuns la niciun acord. Cu intervenția avocaților s-au făcut câtiva pași către o posibilă soluție, însă pe final nici dânșii, nici avocatul lor nu au mai răspuns la notificări. Astfel, din păcate, s-a ajuns la o astfel de situație în care familia trebuie să se lupte în instanță pentru un drept moștenit, iar primul pas este o ordonanță președințială”, a mai declarat Adriana Bărar.

Fiica fostului lider al trupei CARGO a declarat pentru „Adevărul” că ea și mama sa au încercat, pe cât posibil, să evite „o astfel de situație dureroasă”, dar nu au fost băgate în seamă. „Dacă au existat disensiuni între ei de-a lungul timpului, trebuia să le rezolve atunci, nu să se comporte așa cu noi acum”, a mai declarat Adriana Bărar.

Sperăm ca aceste divergențe să se rezolve cât mai repede astfel încât muzica compusă de Adi Bărar și Cargo să ne bucure inimile și pe viitor.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*