Dark Fusion a lansat clipul piesei Architect of Time

Dark Fusion
Dark Fusion

Dark Fusion a lansat videoclipul piesei Architect of Time. În comunicatul de presă, Dark Fusion transmite următorul mesaj: „Suntem bucuroși și nerăbdători să anunțăm lansarea noului nostru videoclip oficial Architect of Time, o piesă cu influențe industrial, cyber și extreme metal.  La o distanță de doi ani și o pandemie de la ultimul nostru lyric video, Overdose, filmat atât în România, cât și în Marea Britanie, Architect of Time vine în forță din mai multe puncte de vedere: instrumental, liric și vizual.”

„Vibe-ul pe care vrem să-l transmitem rămâne în aceeași paletă vizuală, a unei lumi fie ea distopică sau utopică, depinde din ce unghi privești, în care mașinăriile, artificialul („Circuits running in our veins” / „Through wired minds” / „Lifeless beings”), întunericul și luminile înstrăinării totodată, haosul și necunoscutul, toate sunt ghidate de către o entitate puternică, de către Arhitect – o siluetă fără față ce controlează omenirea, nefirescul și timpul („I’m the Architect of humankind)”. Imaginile din videoclip și, de ce nu, cele transmise prin instrumental și versuri, îmbină elementele din lumea așa cum o știm cu toții, alături de corpuri cosmice, cât și din lumea digitalului.” 

„Videoclipul oficial Architect of Time a fost filmat în diferite locații din București pe parcursul anului 2022 cu ajutorul mai multor persoane dragi nouă, precum Alex din FD Films Production, Claudiu Miron, Ana Pîrgaru, Felix Crăciunescu, Anas Dahma, alături de alți prieteni și nu numai cărora le mulțumim pentru sprijinul neîncetat oferit. Din data de 28.01.2023 Architect of Time este disponibil în rețelele social și media: Youtube, Spotify, Facebook, Instagram și TikTok.”

Dark Fusion a luat naștere în București, în 2010. Are la activ 2 albume de studio, primul fiind lansat în 2012 prin îmbinarea a mai multor stiluri metal: melodic death, thrash, hardcore. Cel de-al doilea album al formației, intitulat Cyber Nation, a apărut în 2016. tranziționând într-un stil mai industrial/ electronic. Următorul album urmează să fie lansat în primăvara 2023 și va fi promovat prin concerte și materiale noi! Trupa prezintă o fuziune între cyber industrial și extreme metal, aducând o combinație unică în scena rock-ului românesc. 

Subiectul liric abordat exprimă o viziune a unui viitor distopic în care tehnologia influențează societatea. Umanitatea devine din ce în ce mai dependentă de lumea artificială. Apogeul este atins în momentul în care mașinăriile ajung să își exercite puterea și controlul asupra omenirii. 

În 2018 trupa a suferit o perioadă de hiatus, astfel că în 2020 aceasta a fost restructurată din temelii, urmând să încânte publicul cu materiale noi!

Dark Fusion înseamnă:
Cosmin Alexandru Matei – voce
Dragoș- Gabriel Andrei – chitară lead, backing vocal
Alexandru Mocanu – chitară ritmică
Vlad Ghiță – bas
Cezara Stefania Marin – clape
Matei Crăciunescu – tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*