Kreator lansează videoclipul pentru Conquer And Destroy

Kreator

Veteranii thrash metal, Kreator, au lansat un videoclip pentru piesa Conquer And Destroy de pe cel mai apreciat album al lor, Hate Über Alles. Filmarea concertului a fost realizată pe 4 martie 2023 în fața celor 6.000 de fani înfocați ai trupei Kreator în Essen. Acest spectacol de la Grugahalle a fost foarte special și a prezentat un setlist energic, dar și o producție de ultimă generație, uimitoare din punct de vedere vizual, care a consolidat evenimentul ca fiind o noapte de neuitat pentru toți cei prezenți. De la piesa din deschidere, Hate Über Alles până la bis-ul final, Pleasure To Kill, spectacolul a fost un vâltoare de moshpit-uri și pumni ridicați în aer.

Kreator și-a unit forțele cu brazilienii de la Sepultura, pentru un turneu co-headline în America de Nord, numit Klash Of The Titans, în mai și iunie 2023. În deschidere vor urca pe scenă Death Angel și Spiritworld.

Într-un interviu recent, solistul, Mille Petrozza, a fost întrebat dacă acordă atenție la ce au de spus fanii pe rețelele de socializare despre muzica trupei, mai ales acum, după lansarea unui nou album. El a răspuns: „Știu că nu ar trebui să fac asta, dar trupa Kreator este atât de importantă pentru mine și, de asemenea, este important să știm ce cred fanii noștri despre muzică. În primul rând, desigur, trebuie să iubim muzica. Și înțeleg perfect de ce… Nu poți fi iubit de toată lumea. Kreator nu ar fi Kreator dacă dintr-o dată întreaga lume ar iubi ceea ce facem. Nu așa funcționează lucrurile. Dacă ai un sunet unic, vor exista oameni care vor spune că nu este ceea ce se așteptau – lucru care este destul de normal.”

„Dar pentru a vă răspunde la întrebare – iau în seamă comentariile? Nu ar trebui, dar o fac uneori”, a recunoscut Mille. „Dar, pe de altă parte, știu că… Ar fi rău dacă oamenilor nu le-ar păsa deloc. Dacă oamenii sunt dezamăgiți de unele melodii sau de direcția în care o luăm înseamnă doar că le pasă. De exemplu, pe noul album Hate Über Alles, avem o solistă și unii oameni au spus că ăsta nu e thrash.”

Întrebat dacă asta îi influențează sau nu compoziția muzicală, Mille a spus: „Nu. categoric nu. În acest mod, am pune paie pe foc, sincer. Vrem să fim Kreator și vrem să ne bucurăm de ceea ce facem. Când merg la studio, observ că avem toată această tehnologie grozavă și aceste instrumente, precum și acești oameni minunați cu care lucrăm. Și în studio suntem foarte creativi și nu respectăm nicio regulă. De ce am face-o? Nu am început să cânt metal pentru a urma regulile unor elitişti care îmi spun despre ce este metalul. În momentul în care se va întâmpla asta, voi renunţa. Îmi place faptul că oamenii au opinii. Dar am și propria mea părere și viziune și știu cum ar trebui să sune Kreator. Facem muzică cu pasiune și onestitate și suntem sinceri. Ne place thrash metal-ul, dar apreciem toate genurile metal. Dar nu poți fi pe placul tuturor.”

Cel de-al cincisprezecelea album de studio al formației Kreator, Hate Über Alles, a fost lansat în iunie 2022. Continuarea albumului Gods Of Violence (2017) a fost înregistrată la Hansa Tonstudio din Berlin, Germania. Conducătorul sesiunilor a fost Arthur Rizk (Cavalera Conspiracy, Code Orange, Power Trip și Soulfly). Coperta materialului Hate Über Alles a fost creată de Eliran Kantor, care a lucrat anterior cu Hatebreed, Soulfly, Testament, Iced Earth și Sodom, printre altele.

Hate Über Alles marchează primul album Kreator cu basistul Frédéric Leclercq, care s-a alăturat grupului în 2019. În martie 2020, Kreator a lansat neașteptat un nou single, 666 – World Divided. Piesa a fost produsă de Andy Sneap și Markus Ganter și a fost înregistrată la Hansa Tonstudios. Kreator a susținut primul spectacol cu ​​Leclercq în octombrie 2019, în Santiago, Chile.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*