Kreator și Lamb Of God lansează piesa State Of Unrest

Randy Blythe și Mille Petrozza
Randy Blythe și Mille Petrozza

Lamb Of God și Kreator au colaborat la o nouă piesă originală, State Of Unrest. Materialul a fost lansat pe 10 februarie, pentru a promova turneul european cu același nume.

Turneul inițial State Of Unrest a fost amânat în martie 2020 din cauza pandemiei globale. Apoi, Mark Morton (Lamb Of God) și Mille Petrozza (Kreator) au început să lucreze la o melodie împreună. După ce au terminat de scris muzica, l-au înrolat pe Riley Gale (Power Trip) să înregistreze vocea. Power Trip trebuia să fie trupa inițială de deschidere a turneului State Of Unrest. În mod tragic, Gale a murit în august 2020 înainte de a putea să înregistreze vocea pe această piesă.

După ce turneul State Of Unrest a fost iar amânat, Lamb Of God și Kreator au terminat de înregistrat piesa, cu D. Randall Blythe și Petrozza la voce. Încasările acestui single vor fi donate către Dallas Hope Charities în numele lui Gale. Este o organizație în care Gale a fost implicat și la care ținea profund.

Turneul european State Of Unrest al trupelor Lamb Of God și Kreator a fost programat inițial să aibă loc în 2020, dar a ajuns să fie amânat, mai întâi pentru 2021, apoi pentru 2022 și în cele din urmă pentru 2023, din cauza pandemiei. Călătoria se va lansa acum pe 15 februarie la München și se va încheia pe 19 martie la Berlin.

Lamb Of God declară: „A trecut mult timp și acum că turneul State Of Unrest este pe cale să înceapă, credem că merită sărbătorit! Suntem foarte mândri să dezvăluim o colaborare istorică, creativă, între Lamb Of God și Kreator. Iată piesa nouă, originală State Of Unrest.”

„Așa cum probabil știți, turneul a inclus inițial Power Trip în deschidere. Pentru a onora memoria prietenului nostru Riley Gale, toate veniturile aduse de single-ului State Of Unrest vor merge către Dallas Hope Charities, o organizație non-profit cu care Riley a lucrat îndeaproape. Sperăm să vă placă această piesă specială și vă suntem recunoscători pentru sprijin.”

Petrozza a vorbit pentru prima dată despre colaborarea trupei sale cu Lamb Of God într-un interviu din iulie 2022. La acea vreme, el a spus: „Am făcut o melodie împreună. Va fi tare. Și cred că este total diferită, deoarece este un amestec. O abordare europeană și cu un stil american.”

Cel de-al cincisprezecelea album de studio al trupei Kreator, Hate Über Alles, a fost lansat în iunie 2022. Albumul vine după Gods Of Violence din 2017 și a fost înregistrat la Hansa Tonstudio din Berlin, Germania. Arthur Rizk este producătorul.  Acesta a lucrat anterior cu Cavalera Conspiracy, Code Orange, Power Trip și Soulfly, printre altele. Coperta albumului Hate Über Alles a fost creată de Eliran Kantor. Este primul album Kreator cu basistul Frédéric Leclercq, care s-a alăturat grupului în 2019. În martie 2020, Kreator a lansat un nou single, 666 – World Divided. Piesa a fost produsă de Andy Sneap și Markus Ganter și a fost înregistrată la Hansa Tonstudios.

Kreator a susținut primul spectacol cu ​​Leclercq în octombrie 2019 în Santiago, Chile. Înainte, Leclercq a devenit faimos cu trupa extreme metal Dragonforce, unde a fost basist din 2005 până în august 2019.

Cel mai recent album Lamb Of God, Omens, a fost lansat în octombrie anul trecut prin Epic Records. Trupa a coordonat totul împreună cu Josh Wilbur (Korn, Megadeth) în direct, în camera de la Henson Recording Studios. Omens este continuarea albumului autointitulat Lamb Of God. Materialul fusese lansat în iunie 2020 prin Epic Records în SUA și Nuclear Blast Records în Europa. Acel LP a marcat primele înregistrări ale trupei Lamb Of God cu Art Cruz, care s-a alăturat în iulie 2019, înlocuindu-l pe bateristul și fondatorul grupului, Chris Adler.

Lamb Of God & Kreator State Of Unrest- Cover
Lamb Of God & Kreator State Of Unrest- Cover

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*