Randy Blythe: „Dacă tot ce faci e să stai în fața unui calculator și să-i judeci pe alții, faci exact opusul a ceea ce înseamnă muzica asta”

908 vizualizări

Într-un interviu exclusiv pentru revista Kerrang, vocalistul Lamb of God își împărtășește părerea despre „trendurile” din prezent, mai ales despre ceea ce noi numim „hateri” și cum această categorie de oameni împiedică artiștii să-și ducă la bun sfârșit proiectele, uneori făcându-i chiar să renunțe.

„În lumea din ziua de azi există o cultură a abuzului. Dacă cineva face ceva cu care oamenii nu sunt de acord, imediat se strâng grămadă pe omul respectiv. Dar mie nu-mi pasă. Am crescut înainte să apară internetul și am făcut chestii care au supărat oamenii rău de tot și încă sunt aici. Mentalitatea asta a abuzului, a insultelor, nu e favorabilă dezvoltării artistice și oprește oamenii din a-și asuma riscuri și din a profita de șansele care se ivesc. Fă ce trebuie să faci și dacă ești serios în legătură cu asta, o să-ți iasă. Dacă aș fi luat în seamă părerile oamenilor, aș fi renunțat de mult.”

Randy continuă: „Nu vreau să fac ce-mi ziceți voi să fac. Nu vreau să arăt cum vreți voi. Nu vreau să iau în seamă ce-mi ziceți voi că ar trebui să-mi placă. Nu cred în ce credeți voi. Nu vreau să fiu iau parte la gândirea voastră de turmă. Vreau să gândesc pentru mine. Asta e ceea ce am găsit în muzica underground și tocmai de asta m-am băgat, pentru că eram un ciudat în liceu. Dacă tot ce faci e să stai în fața unui calculator și să-i judeci pe alții, faci exact opusul a ceea ce înseamnă muzica asta.”

Nu toată lumea e tare-n instalație. Nu neapărat că-s sensibili, dar unii n-au foarte multă încredere în sine și hatereala nu-i ajută cu absolut nimic să evolueze ca să facă fani din hateri. Așa că data viitoare când vedeți o trupă tânără și nu vă place, spuneți-le și motivele pentru care nu vă place muzica lor, ce a fost greșit în timpul concertului etc, așa o să-i ajutați să-și dea seama unde trebuie lucrat. E simplu să nu arunci cu pietre, trebuie doar să vrei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*