Firstborne Feat. Chris Adler și James LoMenzo lansează clipul piesei Intercontinental Champions

Firstborne
Firstborne

Firstborne, trupa cu artistul câștigător al premiului Grammy, Chris Adler și basistul Megadeth James LoMenzo, a lansat videoclipul oficial pentru cel mai recent single, Intercontinental Champions. Clipul a fost construit pe Unreal engine, de către artistul de jocuri video Matt Burdette.

Chitaristul Firstborne, Myrone, a comentat: „Credeți sau nu, aceasta chiar nu este o redare. Așa arătăm acum. Suntem pregătiți pentru spațiul cibernetic, metaverse, DLC Goldeneye și orice urmează!” Burdette a adăugat: „Folosind Unreal Engine 5 am reușit să avansăm în redarea și animația de generație următoare, estompând mai mult definiția realității. Firstborne nu a părut niciodată atât de real. Astăzi este un moment decisiv în grafică, jocuri video și muzică”.

La fel ca Bad Things și One Of A Kind, lansate în septembrie, și Dead Rats, apărută în octombrie, piesa Intercontinental Champions a fost produsă independent de trupă, cu pionierul soft shred Shred Myrone (chitară) și vocalistul Girish Pradhan. Mixarea și masterizarea aparțin colaboratorul Gene „Machine” Freeman

Când au lansat Bad Things și One Of A Kind, Adler a spus: „Am folosit bine timpul. Anul viitor, în plus, vom lansa o melodie pe lună. Sunt încântat să fac parte dintr-un parteneriat creativ care poate face aproape orice. Mă simt ca și cum aș cânta în „God Mode” pe Guitar / Band Hero. Este un proiect pasional și este distractiv pentru noi să-l împărtășim. Ne vedem luna viitoare!” Myrone a adăugat despre etosul grupului: „Fără casă de discuri, fără management, fără zei, fără maeștri!!!!”

EP-ul de debut autointitulat Firstborne a apărut în 2020. A fost prima lansare a trupei lui Adler de la plecarea lui din Megadeth și Lamb Of God. Firstborne include cinci piese și două videoclipuri cu versuri. EP-ul a reprezentat câțiva ani de introspecție și efort pentru a transmite un mesaj pozitiv și puternic. După cum era de așteptat, Adler și-a ales cu meticulozitate colegii de trupă în acest demers. LoMenzo și Adler au orbitat unul în jurul celuilalt ani de zile, călătorind împreună în turnee care traversau globul. Legătura era inevitabilă. Adler a împărțit scena cu Pradhan în timpul unui turneu în India, în toamna anului 2019. După primul spectacol, l-a anunțat pe Myrone, că a găsit solistul perfect pentru proiectul nenumit pe atunci.

Firstborne lineup:
Vocals: Girish Pradhan
Guitar: Myrone
Bass: James LoMenzo
Drums: Chris Adler

Girish Pradhan este cel care a unit Firstborne. Este un artist de înregistrări și turneu consacrat și binecunoscut în India. Trupa sa, Girish And The Chronicles, a devenit celebră cu albumul Rock The Highway și videoclipurile Rock ‘N Roll Is Here to Stay, Identity Crisis și Rock The Highway.

Vorbind despre experiența sa de a crea cu Firstborne, Myrone a explicat: „Fiecare parte a acestei experiențe a fost suprarealistă pentru mine. Girish este unul dintre cei mai buni vocaliști metal de pe planetă. Chris este unul dintre cei mai influenți bateriști din ultimii 25 de ani. Iar LoMenzo poate cânta orice, de la Megadeth la John Fogerty la Motown și tot ce este între aceștia. Nu-mi vine să cred că pot împărți spațiu pe un .wav cu ei.”

Myrone este un producător/chitarist din Los Angeles, care a fost pionier în genul „soft shred”. În ultimii câțiva ani, a lansat mai multe albume și două EP-uri de chitară instrumentală cu milioane de stream-uri Spotify. Pe lângă propriile înregistrări, a colaborat cu nume mari din industria muzicală. Recent, Myrone a fost Guitar #1 în producția Rock Of Ages, cel de-al 29-lea cel mai lung spectacol din istoria Broadway.

LoMenzo este un veteran al turneelor/înregistrărilor încă din anii 1980, cu White Lion. Este unul dintre cei mai solicitați basiști rock din lume. A devenit membru oficial al trupei Megadeth în mai 2022.

Adler este baterist metal, câștigător al unui Grammy. A fondat Lamb Of God în 1994 și a ajutat la inaugurarea a ceea ce criticii au numit „New Wave of American Heavy Metal”. Discografia Lamb Of God cu Chris include discuri de aur, DVD-uri de platină, precum și cinci nominalizări la Grammy. A primit un Grammy pentru Dystopia, cu Megadeth și a colaborat și înregistrat cu Testament și mulți alții. În 2018, a creat o firmă de management al artiștilor, Kintsugi Management.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*