Lamb Of God: videoclip nou pentru piesa „Memento Mori”

Lamb of God
Lamb of God
459 vizualizări

Formația americană LAMB OF GOD a lansat un videoclip nou pentru piesa „Memento Mori”, pe care îl puteți viziona mai jos.

Piesa din videoclip este extrasă de viitorul material discografic eponim al trupei, care va fi lansat oficial în data de 8 mai 2020 prin intermediul Epic Records.

„Lamb Of God” a fost înregistrat alături de producătorul Josh Wilbur, care a mai lucrat în trecut cu trupe precum Korn, Megadeth, Gojira, Trivium și va include o colaborare cu soliștii James Jasta de la Hatebreed și Chuck Billy de la Testament.

Successorul lui „VII: Sturm Und Drang”, „Lamb Of God”, marchează debutul discografic pentru bateristul Art Cruz, care s-a alăturat trupei în luna iulie a anului trecut, fiind ales ca înlocuitor pentru Chris Adler.

La momentul plecării din Lamb of God, Chris Adler a declarat: „Lăsați-mă să încep cu un concept relativ al înțelegerii. Cu toții ne-am dat viața pentru asta (trupa), 26 de ani nu sunt de nicăieri. Fiecare dintre noi a sacrificat și a pierdut mult la nivel personal pentru a trăi visul pe care-l aveam încă din copilărie. Întotdeauna am să iubesc fiecare membru al trupei pentru că au crezut în mine și au acceptat să luăm lumea-n piept. Am reușit să găsim niște dragoste, dar am pierdut lucruri pe care nu le putem recupera.

N-am părăsit visul. N-a fost decizia mea să-mi părăsesc munca de-o viață. Adevărul e că nu vreau să colorez după numere*. 

Le doresc tot binele din lume fraților mei în următoarele aventuri. Vă asigur că veți mai auzi de mine. Mi s-a oferit un dar și sper să continui să-l împart cu alții. Mulți m-au întrebat despre un accident de motor din 2017 pe care l-am avut în Thailanda. E adevărat că n-a fost frumos, dar sunt bine din august 2018 încoace. Mulțumesc pentru griji.”

„Lamb Of God” tracklist:

01. Memento Mori
02. Checkmate
03. Gears
04. Reality Bath
05. New Colossal Hate
06. Resurrection Man
07. Poison Dream (feat. Jamey Jasta)
08. Routes (feat. Chuck Billy)
09. Bloodshot Eyes
10. On The Hook

Lamb Of God
Lamb Of God

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*