Raising Hell: Backstage Tales From The Lives Of Metal Legends, o nouă carte despre legendele rock

269 vizualizări

„Raising Hell: Backstage Tales From The Lives Of Metal Legends” scrisă de Jon Wiederhorn va apărea pe 21 ianuarie 2020 via Diversion Books și va avea 480 de pagini pline de detalii picante despre cele mai mari nume din scena metal, ce însemna viața de rockstar pe atunci, interviuri sau povești din backstage.

Aflați mai multe decât știți deja despre Black Sabbath, Twisted Sister, Quiet Riot, Judas Priest, Disturbed sau Megadeth, Lamb Of God, Slipknot, Slayer, Gorgoroth, Biohazard, Municipal Waste și multe alte nume și cum versul „rock and roll is my religion and my law” (Ozzy Osbourne, „You Can’t Kill Rock And Roll”) a devenit mantra multora dintre membrii formațiilor mai sus menționate.

Probabil vă întrebați ce mai e de aflat despre oamenii ăștia la câte cărți și documentare cu „interviuri exclusive și imagini nemaivăzute” apar în fiecare an. Dacă rudele care vin în vizită după un concediu de o săptămână în Grecia vorbesc 5 ore doar despre asta, gândiți-vă câte are de spus un om care a cutreierat lumea în lung și-n lat mai bine de 30 de ani, întâlnind tot felul de oameni – de la fani nebuni la idoli din tinerețe, de la manageri care i-au tras pe sfoară la cei mai pricepuți producători, de la amintiri din copilărie la planuri de viitor, tot au chestii de spus pentru 50 de documentare și 100 de interviuri.

Prefața cărții „Raising Hell: Backstage Tales From The Lives Of Metal Legends” este formată din cuvinte din partea lui Gary Holt (Slayer, Exodus), Rob Halford (Judas Priest), Billy Graziadei (Biohazard), Richard Christy (Charred Walls Of The Damned), Scott Ian (Anthrax) și Ben Weinman (The Dillinger Escape Plan).

Alte cărți scrise de Wiederhorn: „Louder Than Hell: The Definitive Oral History Of Metal”, „My Riot: Agnostic Front, Grit, Guts & Glory” , „Ministry: The Lost Gospels According To Al Jourgensen” și „I’m The Man: The Story Of That Guy From Anthrax”. De asemenea a fost redactor și scriitor pentru Rolling StoneSPINMTVGuitar World și Revolver.

Imagini pentru poster


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*