Lamb Of God amână data de lansare a viitorului album

Lamb of God
Lamb of God
260 vizualizări

Americanii de la LAMB OF GOD au anunțat că amâna data de lansare a viitorului material discografic eponim, datorită efectelor pandemiei globale cu SARS-COV-2.

Drept urmare, albumul „Lamb Of God” va fi lansat în data de 19 iunie 2020, via Nuclear Blast Records. Data inițială de lansare a fost 8 mai 2020.

„Din păcate trebuie să anunțăm că data de lansare pentru noul album se amână cu cinci săptămâni. Trăim niște vremuri extraordinare, iar produsul nu poate ajunge la timp. După ce am discutat cu casa de discuri, nu există nicio altă soluție decât să amânăm lansarea, astfel încât fanii care și-au precomandat albumul să îl primească la timp. O pandemie globală nu este ceva ce oamenii din industria muzicală iau în mod uzual în considerare în procesul de creație a unui album, însă aceasta ne-a afectat pe toți, iar noi nu suntem vreo excepție”, declară trupa.

„În schimb, urmează să lansăm o piesă nouă, „New Colossal Hate”, joi, 23 aprilie și plănuim ca al patrulea single de pe album să apară în luna iunie”.

„Lamb Of God” a fost înregistrat alături de producătorul Josh Wilbur, care a mai lucrat în trecut cu trupe precum Korn, Megadeth, Gojira, Trivium și va include o colaborare cu soliștii James Jasta de la Hatebreed și Chuck Billy de la Testament.

Successorul lui „VII: Sturm Und Drang”, „Lamb Of God”, marchează debutul discografic pentru bateristul Art Cruz, care s-a alăturat trupei în luna iulie a anului trecut, fiind ales ca înlocuitor pentru Chris Adler.

La momentul plecării din Lamb of God, Chris Adler a declarat: „Lăsați-mă să încep cu un concept relativ al înțelegerii. Cu toții ne-am dat viața pentru asta (trupa), 26 de ani nu sunt de nicăieri. Fiecare dintre noi a sacrificat și a pierdut mult la nivel personal pentru a trăi visul pe care-l aveam încă din copilărie. Întotdeauna am să iubesc fiecare membru al trupei pentru că au crezut în mine și au acceptat să luăm lumea-n piept. Am reușit să găsim niște dragoste, dar am pierdut lucruri pe care nu le putem recupera.

„Lamb Of God” tracklist:

01. Memento Mori
02. Checkmate
03. Gears
04. Reality Bath
05. New Colossal Hate
06. Resurrection Man
07. Poison Dream (feat. Jamey Jasta)
08. Routes (feat. Chuck Billy)
09. Bloodshot Eyes
10. On The Hook

Lamb Of God


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*