Chris Adler (Lamb of God) revine pe scenă în octombrie

Nu, din păcate nu cu Lamb of God. Toboșarul Chris Adler revine pe scenă în toamnă în cadrul unui concert live cu super-grupul Hail!, un concept care nu are niciodată membri permanenți, ci se schimbă mereu. Hail! datează de peste 10 ani și la acest proiect au participat artiști ca Andreas Kisser (Sepultura), Tim „Ripper” Owens (Judas Priest, Yngwie Malmsteen, Iced Earth), Jimmy DeGrasso (Alice Cooper, Megadeth) și David Ellefson (Megadeth).

Momentan, Hail! e format din Chris Adler, Steve „Zetro” Souza (Exodus), Phil Demmel (Violence, Machine Head) și James LoMenzo (Megadeth, Black Label Society). Singura dată cunoscută momentan a acestei serii de concerte Hail! e 19 octombrie la Rock House din Moscova.

Adler și-a întrerupt activitatea ca toboșar Lamb of God în urmă cu un an din cauza unor probleme de sănătate – e încă în proces de vindecare după accidentul de motor din 2017. În locul lui e acum Art Cruz, care a cântat în trecut alături de Prong și Winds of Plague.

Despre revenirea ca membru activ Lamb of God nu se știe nimic. Într-un interviu cu WSOU, vocalistul Randy Blythe a spus că „e greu de spus ce se va întâmpla cu Chris Adler, n-am nimic de spus despre el.” 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*