Programul pe zile pentru Wacken Open Air 2019: vezi când poți merge să încingi o horă cu Dirty Shirt

În mai puțin de o lună, ansamblul vocal-instrumental Dirty Shirt va urca pe scena Wacken Open Air 2019!

Ca de obicei, showul va fi unul memorabil, alături de Dirty Shirt fiind o parte din Transylvanian FolkCore Orchestra, adică 13 muzicieni pe scenă. Suntem siguri că va fi unul dintre cele mai inedite showuri ale ediției din 2019.

Toți fanii și nu numai sunt așteptați în fața scenei Wackinger Stage pe 31 iulie, de la ora 14:00, pentru a încinge una sau mai multe hore, pentru a se da cu capul de pământ și pentru a cânta despre cât de tare ne place pălinca și vinul. Mergeți și țopăiți acolo până când celelalte scene din cadrul festivalului pică! Pentru a vedea și celelalte formații, verifică site-ul oficial Wacken.

Dirty Shirt revine la Wacken Open Air la cinci ani după câștigarea locului al doilea în cadrul Wacken Metal Battle în 2014, acest concert fiind cel mai important din vara anului 2019, dar și ceva ce orice trupă visează: să fie invitată să cânte alături de cele mai mari formații din lume la unul dintre cele mai așteptate festivaluri metal din fiecare vară.

În luna martie a acestui an, Dan “Rini” Crăciun a declarat: „Faptul că am ajuns să fim prima trupă din România care a luat un premiu la Wacken Open Air Festival, se datorează în mare parte lui Robi Metalistu (voce), care a insistat și a insistat să ne înscriem în concursurile Wacken Metal Battle. Mai întâi în 2010 și după aceea și în 2014. Astfel, după ce am trecut de semifinalele de la Cluj și am intrat în finală, am luat locul 1 la Sibiu și am reprezentat România la Wacken Open Air unde am luat locul 2. Astăzi putem anunța faptul că suntem invitați să cântăm la Wacken 2019. Din câte știu, Dordeduh și Negură Bunget au mai cantat în recital la acest festival. Este o onoare pentru noi să putem cânta la acest festival foarte mare, care de mai bine de 15 ani este Sold Out în fiecare an, participând 75.000 oameni din întreaga lume și unde se cântă pe mai multe scene concomitent. E un festival simbol pentru mișcarea rock și ar trebui să fie punctat de orice rocker amator de concerte.”

„Letchology”, ultimul album Dirty Shirt lansat pe 8 martie 2019. Albumul deja a ajuns în țările vestice în cadrul unui turneu de promovare în această primăvară și va continua în toamnă, primind numai reacții pozitive, iar formația a câștigat fani noi la fiecare concert susținut. Wacken e un eveniment unic și marchează unul dintre cele mai importante momente din cariera unei trupe metal, mai ales din cariera unei trupe care combină atâtea stiluri diferite, fiind un pas foarte riscant dacă nu le stăpânești cum trebuie.

Dacă vrei să-i vezi din nou în concert, dar nu ajungi la Wacken Open Air 2019, vezi în lista de mai jos ce-ți face cu ochiul și ia-ți bilete de pe AmBilet.ro:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*