Chuck Billy (Testament) a fost confirmat cu noul coronavirus

Chuck Billy-Testament
Chuck Billy-Testament

Chuck Billy, solistul formației TESTAMENT, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Anunțul a venit după ce artistul a primit rezultatele sâmbătă trecută (21 martie).

Potrivit formației, Billy nu se simțea în regulă de când s-a întors acasă săptămâna trecută, după ce a finalizat turneul „The Bay Strikes Back 2020” în Europa, alături de Exodus și Death Angel.

Billy, în vârstă de 57 de ani, nu are idee de unde a contractat virusul și a adăugat că va rămâne în carantină la domiciliul său. Soția sa, Tiffany Billy, a fost confirmată de asemenea.

„După cum mulți știți, după ce ne-am întors din turneul „Bay Strikes Back” din Europa săptămâna trecută, unii dintre noi nu ne-am simțit în regulă și am decis împreună cu doctorii noștri să ne testăm pentru COVID-19. Testele pentru Chuck și Tiffay Billy au venit înapoi pozitive, la fel și pentru câțiva dintre membrii echipei de producție”, a anunțat trupa. „La acest moment, ne concentrăm să rămânem sănătoși și izolați, să ne odihnim și să să ne revenim. Vă rugăm să aveți grijă unul față de celălalt și rămâneți sănătoși pentru a putea să ne revedem în viitor”.

Gary Holt, chitaristul Exodus, a anunțat că, în acest moment, consideră că este suspect de infecție cu virusul COVID-19 și că s-a autoizolat în propria sa casă, alături de soția sa.

Recent, a fost anunțat că și bateristul Will Caroll de la Death Angel este internat la terapie intensivă din data de 18 martie, pentru că se simțea îngrozitor de bolnav după finalizarea turneului european. În cazul său încă nu există informații dacă a fost sau nu confirmat cu COVID-19.

La începutul săptămânii trecute în regiunea San Francisco oficialii au anunțat măsuri restrictive pentru a combate răspândirea infectărilor cu virusul COVID-19. Autoizolarea impusă de autorități forțează aproximativ șase milioane de rezidenți să rămână închiși în case până în data de 7 aprilie.

Citește:
David Bryan (Bon Jovi) testat pozitiv pentru coronavirusul Covid 19 
Gary Holt anunță că prezintă toate simptomele de infectare cu COVID-19


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*