John 5 lansează noul single Strung Out

John 5 și trupa sa, The Creatures au lansat un nou single numit Strung Out. Materialul, care a fost conceput, înregistrat și mixat de Barry Pointer, este disponibil acum pe platformele de streaming. Videoclipul este regizat de Mike Savage.

Artistul explică: „Această melodie se numește Strung Out pentru că sunt atât de obsedat de a cânta la chitară. Atunci când nu cânt și nu creez muzică nouă pentru o perioadă, încep să înnebunesc puțin”. El adaugă: „Vor fi mai multe spectacole cândva în viitorul apropiat și aștept cu nerăbdare să cânt această piesă live”.

Strung Out credits:
John 5 – Guitar and Bass
Alex Mercado – Drums

În octombrie 2022, a fost anunțat că John 5 se va alătura trupei Motley Crue ca chitarist, după anunțul că Mick Mars se retrage. Acesta va fi văzut în 2023 cu Motley Crue în turneul mondial cu Def Leppard. Turneul va începe cu show-uri în America Latină în februarie, apoi va ajunge în Europa în vară. John 5 a spus: „Sunt onorat să duc mai departe moștenirea lui Mick și aștept cu nerăbdare să cânt aceste piese”.

În 2015, după o serie de show-uri pe web, pentru a sărbători lansarea albumului solo Careful With That Axe, John 5 a decis să facă un turneu solo. Așa a format trupa The Creatures, pentru a-și susține show-urile live. Inițial i s-a alăturat vechiul său prieten Rodger Carter la tobe. Trupa continuă să facă turnee până în prezent, iar acum lucrează împreună la albumele solo ale lui John 5. Pâna în prezent, au lansat deja Season Of The Witch, albumul live It’s Alive, Invasion și Sinner din 2021. Formația actuală îi include pe John 5, Ian Ross la bas și bateristul Alejandro (Alex) Mercado.

John 5 a colaborat, de asemenea, cu mulți artiști emblematici precum Lynyrd Skynrd, Meatloaf și Rod Stewart, printre mulți alții. El spune: „Sunt constant ocupat cu munca, dar mă uit la cei cu care sunt în studio. Sau la cei cărora le trimit muzică. Cred că nu vreau ca asta să se oprească vreodată”.

John 5 - Strung Out
John 5 – Strung Out

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*