John 5 (Rob Zombie): „Muzica este o afacere dura”

338 vizualizări

John 5, fost chitarist MARILYN MANSON si actual Rob Zombie, a facut cateva declaratii referitoare la starea muzicii rock.

Afirmatia lui Gene Simmons de la KISS, potrivit careia rockul ar fi mort a starnit numeroase raspunsuri, printre care si cel al lui John 5, care vine la ceva timp dupa comentariile lui Simmons.

„Industria s-a schimbat dramatic. S-a schimbat atat de drastic incat diferenta este ca aceea dintre zi si noapte! Rockul nu este mort, dar industria s-a modificat teribil. Tot ce trebuie sa facem pentru a-l pastra viu este sa continuam sa compunem melodii bune si sa sustinem concerte grozave”, a explicat John 5.

„Nu este vorba doar despre rock, ci si despre rap, country si toate celelalte genuri. Muzica este o afacere dura pentru ca exista problema pirateriei. Stiu cum erau lucrurile mai demult pentru ca am prins vremurile cand oamenii stateau la coada pentru a cumpara un album. Acum nu mai vezi asa ceva”, a continuat artistul.

Acesta are incredere ca toti cei care isi doresc cu adevarat sa reuseasca, o vor face, deoarece este nevoie doar de putina perseverenta pentru a face fata.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*