KISS, la un pas de inductia in „Rock and Roll Hall of Fame”

Maximum Rock Magazin a anuntat formatiile propuse pentru inductie in „Rock and Roll Hall of Fame”.

Acestea erau Nirvana, The Replacements, Peter Gabriel, N.W.A., Chic, Cat Stevens, KISS, Hall and Oates, The Zombies, Deep Purple, The Meters, Yes, Linda Ronstadt, Paul Butterfield Blues Band si Link Wray.

Potrivit votului public, castigatori au iesit cei de la KISS cu 17,22% din voturi. Pe locul doi a fost Nirvana urmata de Deep Purple.

Faptul ca KISS a castigat repriza votului fanilor nu inseamna insa ca trupa va obtine si pozitia in „Hall of Fame”. Urmeaza inca o etapa in care formatiile vor fi evaluate de un juriu specializat.

Acest top a devenit o gluma proasta. Este o insulta pentru ideea de rock ca asemenea muzicieni ca Madonna sau ca Blondie sa fie acolo. Cine dracu stie ce alte formatii de disco se afla in „ROCK AND ROLL Hall of Fame”. Nu inteleg de ce nu se face un „Dance Hall Of Fame” pentru ca aceste fiinte apartin acolo. Mie nu imi pasa de premii. Premiile noastre se afla pe rafturile magazinelor de muzica, la sectiunea ‘K’. De cate ori un fan cumpara un disc sau un bilet la concert, consider ca am fost premiati„, a declarat cu vehementa Gene Simmons.

Bravo Gene! Arata-le rockstarurilor contemporane ce inseamna adevarata atitudine ROCK.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*