Corey Taylor (Slipknot) da primele detalii despre plecarea lui Jordison

Corey Taylor, solistul SLIPKNOT, a facut cate declaratii referitoare la plecarea lui Joey Jordison din trupa. 

Muzicianul a stat de vorba cu radioul 93X din Minneapolis iar, cum era de asteptat, reporterul l-a intrebat ce s-a intamplat cu tobosarul grupului.

Sincer, nu prea pot sa vorbesc despre asta acum. Este prea proaspat si se intampla o multime de lucruri in culise despre care oamenii nu au nici cea mai vaga idee. Deci din punct de vedere legal si avand ca motivatie respectul nu prea pot sa spun foarte multe. Pot confirma ca ne-am luat ramas bun de la Joey si ca, de indata ce vom putea vorbi despre asta, o vom face. Incercam sa-l protejam pe el, sa ne protejam pe noi si sa ne asiguram ca facem lucrurile asa cum trebuie deoarece asta asteptam de la noi si de la fanii nostri. Stiu ca fanii sunt curiosi dar chiar nu pot sa spun mai multe acum. Este nasol si pentru ei si pentru noi pentru ca ne-am mandrit mereu cu sinceritatea noastra dar chiar acum nu am ce sa spun. Si pana am sa pot sa deschid cura este…greu. Dar daca oamenii pot sa ne suporte, vom trece acel pod cand vom putea„, a declarat Taylor, citat de MetalNewz.

Artistul a punctat ca munca la noul album continua si ca formatia nu are de gand sa se opreasca din ea. Taylor le-a promis fanilor un nou album anul viitor. Cat despre prezenta lui Joey pe disc, din punct de vedere compozitional, Taylor a declarat:

„Nu, nu este prezent. El se ocupa de Scar The Martyr. Pe noul album este doar material proaspat pe care l-am creat impreuna”, a spus solistul.

Probabil cea mai surprinzatoare declaratie este cea in care Taylor declara ca Jordison nu este prezent pe disc ceea ce contrazice declaratiile mai vechi ale tobosarului care sustinea ca are foarte multe piese noi compuse pentru Slipknot.

Pe masura ce apar noi detalii va vom tine la curent.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*