Corey Taylor- despre viitorul său album solo

Corey Taylor
Corey Taylor

Solistul Slipknot și Stone Sour, Corey Taylor, spune că este „încântat” de materialul pe care îl înregistrează în prezent pentru al doilea album solo. Taylor a început să înregistreze continuarea LP-ului CMFT (2020) săptămâna trecută, într-un studio nedezvăluit, cu producătorul Jay Ruston.

Sâmbătă (21 ianuarie), Corey a postat un videoclip cu el conducând la studio pentru a începe înregistrarea noului album. A declarat în clip: „Sunt foarte, foarte entuziasmat. Adică, totul este mai grozav de data asta. Totul sună mai bine; totul merge mai bine; totul este fierbinte. Din punct de vedere muzical, este mai heavy, mai rapid, și încă mai sunt tone de material de pe primul album. Deci, există elemente din Slipknot, din Stone Sour, există elemente din CMFT. Sunt elemente similare lucrurilor pe care le-am făcut de ani de zile.Ceea ce întotdeauna am vrut să fac, exact asta facem acum. Suntem la început și totul sună atât de bine, încât nici nu vă pot descrie cât de încântat sunt. Azi este ziua cea mare. Grav ca un atac de cord, nimeni nu este pregătit pentru ceea ce urmează să audă. Dar mai întâi trebuie să-l înregistrăm.”

La începutul săptămânii, basistul Eliot Lorango, a postat câteva fotografii de la repetiția finală dinaintea înregistrărilor și din prima zi de înregistrare pentru noul LP al lui Taylor.

Corey Taylor a spus că a scris aproximativ 15 piese pentru viitorul album. „Unele dintre ele sunt lucruri mai vechi pe care le-am scris de-a lungul anilor”, a dezvăluit el. „Există câteva  melodii pe care unii fani le cunosc deoarece le-am cântat live cu The Junk Beer Kidnap Band. Așa că există o melodie ca Beyond și una ca Breath Of Fresh Smoke. Ambele înregistrate și lansate în sfârșit după… Doamne, câți ani ar fi? Probabil aproximativ 14 ani, sau 16 ani. Dar apoi o grămadă de lucruri mai noi. Cu siguranță există o latură mai întunecată deși este foarte melodic. Sunt unele părți mai heavy, dar și unele mai lente. Va fi grozav.”

În februarie 2022, Corey a lansat un album solo de cover-uri și înregistrări acustice, intitulat CMFB…Sides, prin Roadrunner Records. Colecția cuprinde nouă piese nelansate anterior, coveruri ale melodiilor care l-au inspirat pe Taylor, redări acustice și versiuni live. CMFT a avut debuturi impresionante în topurile din întreaga lume, intrând pe locul 1 în Billboard’s Current Hard Rock Albums. A fost pe locul 2 în Current Rock Albums și pe 6 în topul Vinyl Albums. A ocupat locul 9 în Topul albumelor grafice.

CMFT a fost înregistrat la The Hideout Recording Studio din Las Vegas cu Ruston și Christian Martucci (chitară), Zach Throne (chitară), Jason Christopher (bas) și Dustin Schoenhofer (tobe).

În 2021, Taylor a scris istorie , ajungând pe locul 1 la Active Rock Radio cu puternicul single Black Eyes Blue. Realizarea l-a singularizat pe Taylor, făcându-l primul artist din istoria genului care a ajuns pe locul 1 cu trei proiecte separate, în urma urcării în fruntea clasamentului și cu piese Slipknot și Stone Sour.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*