Steven Tyler (Aerosmith): KISS este o formatie de benzi desenate. Afla ce crede Paul Stanley despre asta

726 vizualizări
Dupa ce ieri am citit despre conflictul dintre Rob Zombie si Marilyn Manson, a venit randul unui alt „cuplu” de rockeri sa faca scandal.

De data aceasta, este vorba despre doi muzicieni cu o experienta mai vasta decat cea a lui Zombie si Manson. Paul Stanley, vocalistul formatiei KISS si Steven Tyler s-au luat la harta din cauza afirmatiilor facute de liderul celor de la Aerosmith.

Acesta a declarat intr-un interviu pentru un post de radio ca uraste trupa KISS inca de pe vremea cand aceasta era in turneu cu Aerosmith, in 2003 (se pare ca acest tip de turnee nu sunt de bun-augur pentru participanti).

Una din persoanele din crew-ul nostru a fost implicata intr-o bataie cu cutite inceputa de cei din crew-ul KISS„, a declarat Tyler.

Uneori ma simt lezat de muzica lor. Au vreo doua hituri, dar in rest reprezinta o formatie de benzi desenate. Aud piesele lor si ma gandesc <da, sunt bune, dar chiar canta despre asa ceva? despre ce naiba e vorba>„, a continuat Tyler, punand gaz pe foc.

Totusi, muzicianul a adaugat ca Gene si Paul sunt „oameni faini” si ca nu are nimic personal cu ei.

Chiar si asa, Paul Stanley nu a fost convins de completarile lui Steven Tyler si a luat atitudine. In timpul emisiunii Rockline Radio Show, Paul a profitat din plin de dreptul la replica.

Poate Steven se simte un pic arogant dat fiind faptul ca noul sau album este pe cale sa fie lansat. Cand apare, propun sa ascultam atat materialul lui, cat si al nostru si sa le comparam. Vom lasa muzica sa vorbeasca„, a declarat Stanley.

Muzicianul a continuat prin a povesti cate ceva despre turneul pe care formatiile l-au sustinut impreuna in 2003.

Tin minte ca Steven a insistat ca Aerosmith sa incheie turneul. Cu toate acestea, am vazut mult public plecand in timpul prestatiei Aerosmith. Cred ca Steven este prea entuziasmat si ar avea nevoie de o revenire la realitate„, a completat Stanley.

Asculta mai jos piesele noi semnate Kiss si Aerosmith.

Tu de partea cui esti?


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*