Festivalurile Samfest Jazz si Samfest Rock au fost anulate. Afla motivele

249 vizualizări

Se pare ca piata de evenimente o duce destul de greu in Romania. Inca doua event-uri importante au fost anulate.

Este vorba despre Festivalurile Samfest Jazz si Samfest Rock, care aveau loc in fiecare an, incepand cu 2005. Cu toate acestea, in 2013 fanii festivalurilor nu vor mai avea parte de ele. 

Motivul? Consiliul Local Satu Mare a hotarat ca nu sunt bani. Iata comunicatul oficial primit de la organizatori:

Festivalurile Samfest Jazz si Samfest Rock au avut loc in fiecare vara incepand cu anul 2005, Centrul Cultural G.M.Zamfirescu’ fiind principalul organizator al acestor evenimente.

Va informam ca in urma sedintei Consiliului Local Satu Mare de azi, 27 iunie 2013, Festivalurile Samfest Jazz si Samfest Rock au fost anulate in urma deciziei consilierilor locali de a nu acorda finantarea solicitata.

Pe aceasta cale va multumim tuturora pentru interesul cu care ati urmarit Samfest Jazz si Samfest Rock in acesti opt ani, pentru ajutorul dvs., pentru prezenta, sustinerea si increderea pe care ne-ati acordat-o.

Din nefericire, se pare ca, in ziua de astazi, exista fonduri pentru orice, mai putin pentru cultura. De-a lungul anilor, pe scena Samfest Rock au urcat nume mari ca Lake of Tears, Pain, Crematory, Bonfire, Korpiklaani si multe altele.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*