Deftones lanseaza videoclipul cu versuri „Tempest” (Video)

In asteptarea celui mai nou material semnat DEFTONES intitulat „Koi No Yokan” (13 noiembrie), formatia a lansat un videoclip cu versuri pentru primul single al albumului, „Tempest”, videoclip ce poate fi urmarit mai jos.
Trupa a lansat de asemenea un pachet „Koi No Yokan” ce poate fi pre-comandat si include albumul in format CD, o copie digitala a acestuia, un download pentru „Tempest”, un tricou cu coperta albumului si o litografie de 24 inchi/24 inchi. 100 de fani alesi aleatoriu vor avea litografia semnata de grup. Pachetul este disponibil prin intermediul deftones.com pentru 39,99 $.

Solistul Chino Moreno a vorbit despre dinamica noului material discografic intr-un interviu recent. El a declarat, „Nu este foarte rapid sau incet. Este foarte dinamic. Unul dintre lucrurile mele preferate in legatura cu Deftones este dinamica. Da, suntem o trupa heavy, dar nu avem agresivitatea specifica tot timpul. Exista ceva agresivitate la unele piese dar este prezent si acel element foarte linistitor, cu mai multe sunete din natura decat atac, atac si iar atac.„.

Deftones sunt in mijlocul unui turneu alaturi de Scars On Broadway ce se va incheia pe 30 octombrie in New York. Vor concerta de cateva ori in Mexic si America de Sud inainte de a reveni in SUA pentru a continua calatoria pe 14 noiembrie. Saptamana trecuta, in timpul show-ului din San Francisco, formatia l-a invitat pe fiul basistului Chi Cheng, Gabe, pentru a canta pe scena melodia „Root”. Chi a fost in cea mai mare parte a timpului in coma din cauza accidentului de masina din 2008.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*