Ozzy Osbourne: colaborare neașteptată cu doi rapperi americani

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne

Nu-i așa că niciodată nu vă așteptați ca tocmai Ozzy Osbourne să colaboreze cu rapperi – destul de moderni chiar – americani? Păi, surpriză. Noul album al rapperului Post Malone pe care, dacă nu-l știți de la radio sau dacă nu-l ascultați din plăcere, s-ar putea să-l știți oricum din meme-urile de pe net. E băiatul ăla cu mustață ciudată și lacrimă tatuată… stai că-s mulți așa.

În fine. Post Malone a lansat un nou album, „Hollywood’s Bleeding”, unde are mai mulți invitați speciali pentru fiecare piesă, iar Ozzy este unul dintre ei alături de alt rapper, Travis Scott. „Take What You Want” nu e prima colaborare cu muzicieni rock/metal a lui Malone, în 2018 cântând cu Aerosmith la VMA, iar la ceremonia Grammy de anul acesta a cântat cu Red Hot Chili Peppers.

Acum, cum a ajuns Ozzy să lucreze cu Post Malone? E o mișcare neașteptată, ținând cont că nu e tocmai la curent cu genul acesta de muzică, oamenii dându-și seama de asta dintr-un interviu cu Mark Hoppus din 2010, când „Who the fuck is Justin Bieber?” a luat naștere și a devenit un meme nemuritor pentru utilizatorii online. Dar au trecut aproape 10 ani de atunci, poate Ozzy a mai dat scroll pe net sau a greșit un post radio și a aflat ce se mai întâmplă.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*