Guns N’ Roses va lansa noul single, Perhaps

Guns N’ Roses va lansa noul single, Perhaps, pe 11 august. La fel ca EP-ul din 2021, Hard Skool, Perhaps a fost inițial scris și înregistrat în timpul sesiunilor de înregistrare pentru Chinese Democracy, dar nu a intrat în setlistul final al acestui material discografic. 

Luna trecută, managerul de producție al trupei, Tom Mayhue, a declarat: „Știu că trupa va începe să lucreze la niște piese noi. Au deja o grămadă de lucruri înregistrate. Așa că va exista muzică nouă Guns N’ Roses foarte curând. De fapt, cred că încearcă să lanseze un single zilele acestea, așa că s-ar putea să auziți ceva foarte, foarte curând.”

Referitor la felul în care sună noul material Guns N’ Roses, Mayhue a spus: „Sună grozav. Este mult mai orientat spre Appetite For Destruction, deși a fost compus și înregistrat În timpul sesiunilor pentru Chinese Democracy. Au avut o mulțime de piese de fiecare dată. Când trupa a început inițial să lucreze la Appetite For Destruction, cred că au înregistrat cam 29 de melodii. Așa că au mai rămas o grămadă de muzică care nu a intrat pe discul lansat atunci. Cred că sunt doar 11 melodii pe primul disc. Ceva asemănător s-a întâmplat și cu Chinese Democracy.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*