Formația heavy metal suceveană Sonniah lansează single-ul The Perfectionist

Trupa Sonniah, originară din Suceava, lansează cel mai nou single, intitulat The Perfectionist. Este o piesă cu un refren energic, foarte rapidă și cu versuri ce exprimă o tulburare interioară, potrivită unui asemenea context muzical. Subiectul abordat de către membrii trupei este perfecționismul, o trăsătură de caracter pe care foarte multe persoane o au și care ajunge, uneori, să se manifeste asemenea unei plăgi sufletești, conform spuselor autorilor: ,,Ne-am dorit o piesă foarte rapidă, agresivă, cu versuri destul de simple, care să exprime ceea ce voiam să transmitem în mod direct, fără a ocoli subiectul sau a lăsa loc de prea multă interpretare. Am putea spune că principala sursă de inspirație, în acest caz, a fost chiar viața noastră, atât experiența individuală a fiecăruia dintre noi, cât și experiența ca grup muzical, întrucât, în foarte multe situații de lucru, perfecționismul ne-a ținut pe loc, poate mai mult decât ne-am fi dorit noi.”

Instrumentalul a fost produs exclusiv de către membrii grupului, în cadrul studioului propriu, vocile fiind înregistrate la studioul LaRa Records. De partea de mix/master s-a ocupat Dragoș Geomolean, membru activ al formației E-an-na.

Trupa Sonniah a fost înființată în toamna anului 2019, la inițiativa lui Justin Curalariu (voce), a lui Șerban Medvichi (chitară), a lui Alex Rusu (chitară) și a Alessiei Manolache (tobe). În vara anului 2022 trupa l-a cooptat la bass pe Andrei Plecan, definitivându-și astfel componența. La momentul actual, formația lucrează la materiale noi, pregătind simultan și lansarea unui EP.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*