Slash lucrează la noul album solo, orientat spre blues

Chitaristul Slash ( Guns N’Roses) a dezvăluit faptul că lucrează la al doilea album solo. Follow-up-ul albumului Slash din 2010 este descris de artistul în vârstă de 57 de ani ca având „o mulțime de artiști invitați”, fiind un material discografic „orientat spre blues”.

Potrivit lui Slash, viitorul LP, care va apărea cu siguranță în 2024, va include o apariție a superstarului pop Demi Lovato. „Nu sunt prea multe de spus în acest moment, dar Lovato și cu mine am înregistrat deja ceva”, a spus el.

Pe lângă colaborarea lor pentru următorul album solo al lui Slash, chitaristul Guns N’Roses a participat la realizarea versiunii rock a piesei lui Lovato, Sorry Not Sorry, din 2017, care va apărea pe LP-ul Revamped, care va fi lansat în septembrie.

„I-am spus că dacă are nevoie vreodată să pun niște chitară pe vreun material, doar să mă anunțe și o voi face”, a spus Slash. „Așa că m-a căutat două-trei săptămâni, mai târziu, și a spus că are această melodie, un remake, și a întrebat dacă aș pune niște chitară pe aceasta. Guns N’Roses a avut un spectacol în Norvegia și am avut o zi liberă, așa că am găsit un inginer și un studio cool acolo și am înregistrat chitarele. Este uimitor cât de repede a apărut.” Slash a adăugat că cele două piese sună „complet diferit” una de cealaltă. „Este interesant cât de diversă poate fi vocea ei”, a spus el.

Deși viitorul LP al lui Slash va fi al doilea sub steagul Slash, el a lansat câteva albume cu trupa sa, Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators, alături de solistul Alter Bridge, Myles Kennedy. Luna trecută, Slash a spus că va relua turneele cu Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators anul viitor. Chitaristul a dezvăluit un program pentru viitorul turneu cu Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators, în timp ce discuta planurile sale pentru lunile următoare într-un interviu acordat NME. El a spus: „Sunt în turneu cu Guns N’Roses până în octombrie, apoi în ianuarie plec în turneu din nou, cu cealaltă trupă a mea”.

Cel mai recent album Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators se numește 4, și a fost lansat în februarie 2022 prin Gibson Records în parteneriat cu BMG. 4 a fost al cincilea album solo al lui Slash și al patrulea în general, cu trupa sa, formată din Kennedy, Brent Fitz (tobe), Todd Kerns (bas, voce) și Frank Sidoris (chitară, voce).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*