Bad Wolves a lansat noul single și videoclip, Bad Friend

Bad Wolves au lansat primul single, intitulat Bad Friend, de pe viitorul lor album, care va fi lansat la sfârșitul acestui an prin Better Noise Music. Bad Friend are ca scop conștientizarea faptului că este important să eliminăm din viața ta oamenii care manifestă un comportament toxic. Bad Wolves l-a angajat pe regizorul Wombatfire (Asking Alexandria, Dream Theater) pentru realizarea videoclipului cu tematică întunecată a piesei.

Bad Friend ilustrează exact locul în care Bad Wolves și-a dorit întotdeauna să fie ca trupă”, spune vocalistul Daniel „DL” Laskiewicz. „Este o piesă captivantă din punct de vedere melodic, precum și zdrobitor de heavy.  Este o reprezentare excelentă a viitorului nostru album. Această melodie ne amintește că prietenia adevărată nu înseamnă să fii perfect sau să spui mereu ceea ce trebuie, ci să fii acolo pentru celălalt în momentele bune și rele. De asemenea, înseamnă să fim dispuși să recunoaștem, dacă facem greșeli și să îndreptăm lucrurile.”

Din 2018, Bad Wolves, au câștigat un disc de platină, au ajuns în fruntea iTunes și au continuat să conducă topurile radio Active Rock cu șase single-uri pe locul 1, Hear Me Now, Killing Me Softly, Lifeline, Remember When, Sober și Zombie, și două single-uri în Top 10, If Tomorrow Never Comes pe locul 2 și Learn To Walk Again pe locul 10. Albumul lor de debut, Disobey, a debutat în Top 25 în Billboard Top 200 și i-a propulsat pe Bad Wolves în preferințele publicului, aducându-le concerte sold out de pe mai multe continente, alături de nume grele precum Five Finger Death Punch și Megadeth.

Albumul N.A.T.I.O.N. din 2019 a avut peste jumătate de miliard de stream-uri, situație fără precedent pentru o trupă rock modernă. În plus, Loudwire l-a declarat printre „cele mai bune 50 de albume rock din 2019”, în timp ce Billboard și Consequence Of Sound le-au scris cronici elogioase, susținându-le ascensiunea. La mijlocul anului 2021, Laskiewicz (The Acacia Strain) –a devenit oficial solist principal, inaugurând un nou capitol cu ​​al treia lor LP, Dear Monster.

Bad Wolves lineup:
Daniel „DL” Laskiewicz– voce, chitară ritm
John Boecklin – tobe
Doc Coyle– chitară principală, backing vocal
Kyle Konkiel– bass, backing vocal


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*