Lacuna Coil a lansat clipul cu versuri pentru cel mai recent single, Never Dawn

Trupa metal Lacuna Coil din Italia a lansat videoclipul oficial cu versuri pentru single-ul recent anunțat, Never Dawn. Piesa redă sunetul caracteristic al formației Lacuna Coil cu melodii care bântuie, riff-uri puternice și armonii vocale fascinante, grație Cristinei Scabbia și lui Andrea Ferro. Melodicitatea se adâncește în profunzimile spiritului uman, explorând teme cum ar fi rezistența în fața greutăților vieții, forța interioară și lupta eternă dintre lumină și întuneric.

Pentru Never Dawn, Lacuna Coil a colaborat cu CMON, renumitul editor de jocuri de societate din spatele jocului popular Zombicide. Never Dawn este o completare notabilă la cel mai recent proiect Kickstarter al CMON, Zombicide: White Death, și a fost folosit inițial ca versiune instrumentală într-un trailer de campanie. Jocul introduce noi personaje, mecanici și provocări pe care jucătorii trebuie să le depășească, iar viitoarea versiune White Death conține cinci jetoane Lacuna Coil survivor, în ediție limitată.

Cristina comentează despre noua melodie: „Prezentată mai întâi, în versiunea sa instrumentală, în trailerul jocului Zombicide White Death, iar apoi în versiunea live, în timpul ultimului spectacol sold out din L.A., suntem incredibil de încântați să lansăm, în sfârșit, versiunea completă a piesei Never Dawn!”

Lacuna Coil a promovat intens , în ultimele luni, Comalies XX, versiunea recent lansată „deconstruită” a celui de-al treilea album al trupei, Comalies. Comalies XX a fost lansat pe 14 octombrie 2022 prin Century Media Records. Trupa a sărbătorit cea de-a 20-a aniversare a albumului Comalies, interpretându-l în întregime la un concert, pe 15 octombrie 2022, la Fabrique din Milano. Comalies a fost lansat inițial pe 29 octombrie 2002 prin Century Media Records. LP-ul, care cuprinde single-ul revoluționar Heaven’s A Lie, a fost vândut în peste 300.000 de exemplare doar în Statele Unite.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*