O noua seara de concurs in cadrul Trofeului „Club A”

614 vizualizări
Marti, 13 august, de la ora 19:30, ne reintalnim pentru inca o seara de concurs din cadrul celei de a doua editii a Trofeului Club A – Avanpost Rock. Trei noi trupe vor intra in competitie: The Eyes Have It, Distorsion si Derivat. Invitatii speciali ai serii sunt cei de la Agora. Intrarea este libera!
Despre Agora trebuie sa precizam ca sunt liderii la zi ai Trofeului. Ei au evoluat la finalul primei seri de concurs, mai exact pe 23 aprilie, producand o impresie puternica asupra juriului din care au facut parte, intre altii, Mircea Florian, Leo Iorga si Adrian Ordean. Prin punctajul acumulat, cei de la Agora s-au instalat pe prima pozitie si iata ca se mentin acolo si dupa opt etape. Asa ca i-am invitat din nou, de aceasta in afara concursului, pentru a sustine un recital ceva mai consistent.
Despre Agora mai adaugam ca au inceput sa cante din 2012, iar membrii formatiei isi descriu stilul astfel: „Noi cantam rock alternativ in ritm de dans. Punk cu riff-uri de pian. Cantam reggae cu versuri violente. Rock’n’roll in cautare de solutii.”

Componenta Agora:

Marius Teodorescu (pian, orga, voce)
Leo Traila (solist vocal, chitara)
Dragos Ionescu (bass, voce)
Marius Nita (tobe)
Cateva detalii despre formatiile ce se pregatesc sa intre in concurs:
The Eyes Have It se auto-descrie ca „o trupa de alternative rock cu influente metalcore, post-hardcore si nu metal. Muzica este o combinatie de pasaje agresive si melodice, de riffuri cu refrene puternice si versuri personale.”
Bazele grupului au fost puse in 2010 de Radu (bass) si de Matei (chitara). Celor doi li s-au alaturat pe rand Cristi (voce), Alex (tobe) si Dan (chitara). La începutul lui 2011, Cristi a fost inlocuit de o vocalista, Andra, care a cantat cu The Eyes Have It pentru circa un an. Dupa plecarea ei a fost cooptat Adi, cel care detine si in prezent rolul de solist. The Eyes si-a facut deja mana in mai multe cluburi din Bucuresti, iar acum spera sa faca o figura frumoasa si la Trofeul Club A.
Componenta The Eyes Have It:
Adi Radulescu (solist vocal)
Matei Tasca (chitara, voce)
Dan Niculescu (chitara, voce)
Radu Cananau-Voita (bass)
Alexandru Simion (tobe)
Distorsion este o trupa de thrash metal cu influente death, ce si-a inceput activitatea din vara lui 2012. Chiar daca au dat doar trei concerte pana acum, cei de la Distorsion au repetat intens si si-au imbunatatit tehnica si compozitiile. Membrii formatiei sunt gata sa se prezinte pe scena Trofeului Club A, dornici ca muzica lor sa fie auzita de un public din ce in ce mai numeros.
Componenta Distorsion:
Alex „Vikingu” Dunose (solist vocal)
Andrei Stanciu (chitars)
Radu Radulescu (bass)
Calin Grajdan (tobe)
Derivat canta si ei tot din vara lui 2012, dar stilul abordat este altul: rock alternativ. Matei, Mihnea si Alex sunt cei care au pus bazele trupei, pe cand se aflau intr-o tabara organizata de RockSchool. Formula a fost completata apoi de Andrei si de Ana. Ei s-au definit ca „o trupa de rock alternativ, creativ si visator.” Derivat se poate lauda deja cu un prim succes: ocuparea locului 3 la sectiunea „Best Alternative Newcommer 2012”, in sondajul anual organizat de site-ul Metalhead. Acest fapt le da sperante intr-o clasare cat mai buna si la Trofeul Club A.
Componenta Derivat:
Ana Latia (solista vocala)
Mihnea Buzatu (chitara)
Andrei Badila (chitara)
Matei Puscaru (bass, voce)
Alex Seceleanu (tobe)

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*