S-a lansat site-ul oficial al festivalului „Maximum Rock”!

279 vizualizări

Maximum Rock Festival promite sa fie cel mai important eveniment metal al toamnei. Pe 25 si pe 26 octombrie 2013, Turbohalle va fi luat cu asalt de cateva dintre cele mai interesante si apreciate formatii ale momentului.

My Dying Bride, Samael, Atrocity, The 69 Eyes, Leaves’ Eyes si Evile vor urca pe scena pentru a-i scoate pe fani din amorteala specifica anotimpului rece si pentru a le prezenta cele mai noi lansari discografice.

Evenimentul este unul deosebit si va gadzui, pe langa traditionalele concerte rock, si alte activitati, precum targuri, expozitii si diferite manifestari culturale.

Pentru a-i tine pe fani informati asa cum se cuvine, s-a lansat site-ul oficial al festivalului: www.maximumrockfestival.ro, unde pot fi accesate toate detaliile legate de event. De la pretul biletelor, pana la modalitati de ajungere la locatie, gasiti tot ce trebuie sa stiti!

Fiti cu ochii pe www.maximumrockfestival.ro pentru ca in zilele urmatoare vom anunta primele formatii romanesti care vor concerta la Maximum Rock Festival!

Pentru fanii din strainatate, site-ul are si o sectiune speciala in limba engleza, care poate fi accesata facand click pe steguletul britanic.

Mai multe informatii pe www.maximumrockfestival.ro!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*