Zapruder, Ropeburn, I Stared Into The Forest, Avoid Humanity @ B52, 26.04.19

În seara de vineri, 26 aprilie 2019, clubul B52 din București găzduiește trupele Zapruder, Ropeburn, I Stared Into The Forest și Avoid Humanity.

Zapruder e o trupă înființată în 2010 în Franța, o combinație de metalcore cu climaxuri destructive și crescendos inspirate din post metal alături de influențe venite din rock’n roll, ritmuri de jazz și componente groove.

Punkerii de la Ropeburn au pus bazele trupei în 2014 în București. Muzica lor combină genurile punk, sludge și hardcore, iar versurile abordează teme ca religia, traume personale și furia.

I Stared Into The Forest vin din pădurile din Brașov să exploreze pădurea de beton din București. Muzica lor e un mix de hardcore, screamo și „metallic math hardcore”.

Avoid Humanity e formată din cinci introverți care au decis să ne evite împreună în 2016, undeva în București. Influențele principale pentru versurile lor sunt: ura, sărăcia, ciuda, corupția, indiferența, furia, imoralitatea etc. Acum că adolescenții devin adulți, e timpul să-și urle problemele într-un microfon.

Biletele se pot achiziționa de pe AmBilet.ro:

  • 30 lei – Normal Ticket
  • 50 lei – Double Tickets (intrare pentru doua persoane)

Program eveniment: 

Doors Open @ 19:00
19:30 – Avoid Humanity
20:15 – I Stared Into the Forest
21:00 – Ropeburn
22:00 – Zapruder
23:00 – B52 Party


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*