Blue Öyster Cult lucrează la următorul material discografic

284 vizualizări

Americanii din Blue Öyster Cult vor reveni în 2020 cu al cincisprezecelea album de studio, așa cum spune vocalistul Eric Bloom:

Lucrăm la piese noi și le înregistrăm între concerte și, cum numărul repetițiilor și soundcheck-urilor crește, sperăm că vom putea să lansăm una sau două în timpul concertelor live curând. Toată lumea e implicată în procesul de scris și de aranjament al noului material și suntem nerăbdători pentru un nou album în 2020.

 

Tot în 2020, mai exact în ianuarie, Blue Öyster Cult va lansa „Hard Rock Live Cleveland 2014” și o versiune remasterizată pentru cel de-al doisprezecelea album al lor, „Cult Classic”.

Imagini pentru blue oyster cult hard rock live in cleveland

Înregistrat pe 17 octombrie 2014 la Hard Rock Casino din Northfield, Ohio, „Hard Rock Live Cleveland” oferă o nouă viziune asupra repertoriului Blue Öyster Cult cu aproape două ore de muzică. Se va lansa în formatele de 2 CD+DVD, Blu-ray și 3xLP (180g, gatefold).

În legătură cu „Hard Rock Live Cleveland”, Bloom este entuziasmat mai ales pentru formatele fizice ale albumului, spunând că este visul oricărui colecționar.

Noua versiune „Cult Classic” va fi disponibilă ca CD și 2xLP tot 180g gatefold și va include înregistrări noi ale celor mai cunoscute piese Blue Öyster Cult, ca „(Don’t Fear) The Reaper”, „Burning For You”, „Godzilla” sau „Astronomy”.

Imagini pentru blue oyster cult hard rock live in cleveland


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*