O noua editie Maximum Rock – Suport Pentru Underground

Dupa o pauza in care Promusic Events si Maximum Rock Magazin au organizat doua editii „Romanian Rock Meeting” si prima editie indoors a Festivalului Maximum Rock, a venit momentul sa reluam cel mai apreciat concurs de muzica rock 100% live, „Maximum Rock – Suport pentru Underground”.

In parteneriat cu Guitar Shop si Ciuc Live Music, concursul isi propune sa fie o rampa de lansare pentru formatiile care isi doresc sa iasa din anonimat, dar si un mijloc in plus de promovare pentru scena autohtona de rock.

Bineinteles ca, asemenea oricarui concurs, vor exista premii consistente acordate castigatorilor. Acestea vor consta in vouchere, dar si in ocazia de a canta la „Maximum Rock Festival” (24-25.10.2014), rezervata detinatorului locului 1.

Finala concursului „Maximum RockSuport Pentru Underground” se va desfasura in Club Colectiv din Bucuresti, in data de 18 mai 2014.

Pentru ca trupele sa aiba ocazia sa ia parte la eveniment, acestea trebuie sa se inscrie, respectand pasii din regulamentul de pe SITE.

„Maximum RockSuport Pentru Underground” a luat nastere in 2008 si este cu siguranta cel mai indragit concurs de muzica rock, live, din Romania, o rampa de lansare pentru formatiile tinere. Dintre formatiile premiate la editiile precedente, care deja si-au croit un drum pe scena underground din Romania amintim: Stilborn (locul 1 – 2010), Monarchy (locul 2 – 2010), White Walls (locul3 – 2010), Act (locul 3 -2009), Vespera (locul 1 – 2008), Krepuskul (mentiune – 2008).

Maximum Rock Festival este cel mai important festival metal al toamnei in Romania iar editia trecuta (2013) a adus pe scena unele dintre cele mai iubite trupe de pe scena contemporana de rock/metal. Este vorba despre The 69 Eyes, Leaves’ Eyes, Samael, My Dying Bride, Atrocity dar si trupe romanesti, cum ar fi White Walls, Goobdye to Gravity, God The Barbarian Horde, Vespera si multe altele.

Cat despre premii, acestea sunt oferite de catre Guitar Shop si constau in:

– Locul 1 – 5.000lei (Voucher)
– Locul 2 – 2.000 lei (Voucher)
– Locul 3 – 1.000 lei (Voucher)

Sumar:
1 februarie 2014 – 15 aprilie 2014: inscrierea formatiilor
15 – 25 aprilie 2014: jurizarea formatiilor
30 aprilie 2014: anuntarea celor 8 finaliste
18 mai 2014: Finala / Colectiv Club

Guitar Shop este distribuitor oficial in Romania pentru mai multe firme de instrumente muzicale printre care amintim: Fender, Jackson, Gibson, Epihone, Godin, Taylor, Gretsch, Roland, Boss, Dunlop, DigiTech, Meinl si multe altele, avand magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov si Sibiu.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*