Arthur Brown a fost la un pas sa devina victima ucigasului Charles Manson

Celebrul muzician ARTHUR BROWN, cunoscut drept predecesorul unor curente importante in rock si metal (shock rock, black metal etc) a vorbit despre noaptea in care a fost la un pas sa devina inca una din victimele ucigasului american Charles Manson.

Intr-un interviu pentru revista Classic Rock Magazine, Brown a marturisit ca la ultimul concert sustinut in cadrul turneului din 1969 (8 august) la Shrine Auditorium din Los Angeles, a primit o vizita foarte ciudata din partea unei femei.

Tanara era membra asa-zisei „Familii Manson„, o grupare centrata in jurul criminalului Charles Manson, una din cele mai sinistre personalitati ale culturii americane.

Ea fusese trimisa de insusi liderul familiei pentru a incerca sa-l convinga pe Brown sa renunte la titulatura de „Zeu al Focului din Iad” („God Of Hellfire”, in original). Daca acesta refuza, asupra lui urma sa se abata un blestem („the curse of doom„).

Cu alte cuvinte, Manson s-ar fi ocupat ca artistul sa fie lichidat. In aceeasi noapte, acolitii criminalului au ucis-o pe actrita Sharon Tate si au luat viata altor patru persoane.

Imi aduc aminte atmosfera sinistra a acelei nopti. Managerul meu imi daduse niste droguri ca sa ma energizeze pentru ca eram epuizat fizic. Nu ma simteam deloc bine. Fata asta a intrat in backstage si a inceput sa-mi vorbeasca despre Familia Manson. Mi-a spus ca voi fi blestemat daca nu renunt la titulatura mea. Ei chiar credeau ca este ceva serios la mijloc cu acel nume. Dupa concert, am plecat urgent de la locatie. A doua zi am aflat ce s-a intamplat cu Sharon Tate. M-a trecut un fior pe sira spinarii„, a declarat Arhtur Brown.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*