Un Biopic SCORPIONS va fi lansat în 2025

SCORPIONS Biopic
SCORPIONS Biopic

Un Biopic SCORPIONS va fi lansat în 2025. Acesta se va numi „Wind of Change”.

„Biopic” combină cuvintele „biografie” și „imagine” și se referă la un film care dramatizează viața unei persoane reale.

El va fi produs de ESX Entertainment, o companie de producție de filme și televiziune indie.

Conform revistei „Deadline”, acesta va spune povestea a „trei prieteni a căror pasiune pentru rock’n’roll le-a alimentat ascensiunea din cenușa Germaniei de după cel de-al Doilea Război Mondial la celebritatea globală în anii 1980 ca SCORPIONS„.

Lansarea filmului va coincide cu sărbătorirea a 60 de ani de carieră a formației SCORPIONS.

Producătorul biopicului, Ali Afshar a declarat:”Muzica SCORPIONS a pătruns în cultura de masă. Există o calitate evocatoare a sunetului lor, care este de neegalat. Acesta este unul dintre motivele pentru care hituri ca „Rock You Like A Hurricane” și „Still Loving You” continuă să fie atât de iubite. Sunt in continuare difuzate peste tot și continuă să apară pe coloane sonore ale filmelor. Muzica lor se conectează cu o nouă generație de fani de pe tot globul. Când familia mea a fugit din Iran și a venit în Statele Unite, muzica SCORPIONS mi-a schimbat viața, dacă nu cumva chiar a salvat-o”

SCORPIONS au compus balada clasică „Wind Of Change” după ce au concertat la Moscow Music Peace Festival din 1989. La festival, au împărțit scena cu alte trupe precum BON JOVI, CINDERELLA, OZZY OSBOURNE, SKID ROW și MÖTLEY CRÜE. Piesa a fost inspirată de vederea a mii de ruși care le cântau melodiile la concertul lor din Moscova, din 1988. Atunci au devenit prima formație de hard rock care a cântat în fostul URSS.

Când Zidul Berlinului a căzut în noiembrie 1989, „Wind Of Change” a însoțit scenele emoționante ale est-germanilor care treceau prin Poarta Brandenburg și intrau pentru prima dată în Germania Federală.

Ca o paranteza, în 2020 a apărut o teorie conform căreia melodia „Wind of Change” a fost scrisă de CIA (wow). CIA dorea sa încurajeze schimbarea în întreaga Uniune Sovietică și a oferit melodia formației SCORPIONS. Că tot este o modă a teoriilor conspirației.

Legat de componența grupului, singurul membru permanent al formației este chitaristul Rudolf Schenker. Vocalistul Klaus Meine a apărut pe toate albumele de studio ale trupei.

Chitaristul Matthias Jabs este un membru constant din 1978.

Basistul Paweł Mąciwoda și bateristul Mikkey Dee au venit în trupă în 2003, respectiv 2016.

Cel mai recent album al lui SCORPIONS, „Rock Believer”, a fost lansat în februarie 2022.

Albumul a fost înregistrat în principal la Peppermint Park Studios din Hanovra, Germania și a fost mixat la legendarele studiouri Hansa din Berlin.

Așteptăm cu mare nerăbdare biopicul în 2025 pentru a retrăi povestea SCORPIONS.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*