Vezi ce trupă metalcore se află acum sub aripa lui Chris Adler (Lamb Of God)

Toboșarul Lamb Of God, Chris Adler, a lansat destul de recent Kintsugi Management în colaborare cu Jason Lekberg. Despre aceasta, Adler spune că misiunea lor este de a crea și/sau moderniza drumul trupelor pe care vor alege să le reprezinte. „Avem capabilitatea, conexiunile și povești de succes care oferă multă încredereîn pasiunea noastră de a ghida artiștii prin suișurile și coborâșurile industriei.”

Trupa franceză Betraying The Martyrs au semnat cu Kintsugi Management și se arată destul de încântați de noua echipă și posibilitățile care le sunt puse în față.

Vocalistul Aaron Matts: „Suntem extrem de încântați să anunțăm colaborarea noastră cu legendarul Chris Adler și Kintsugi Management. Să fim la bordul aceleiași nave cu el și echipa lui incredibilă a suflat viață în ceea ce facem.” Sprijinul acordat de Adler și echipa lui este ceva ce Betraying The Martyrs nu au mai experimentat, iar acum că se pregătesc pentru lansarea unui nou material discografic, e venit tocmai la țanc. „E, într-adevăr, o onoare pentru noi.”

Ultimul single Betraying The Martyrs a fost lansat pe 6 martie 2019, iar ultimul album, „The Resilient”, în 2017 via Sumerian Records. De asemenea, îi putem vedea pe băieți vara aceasta în cadrul festivalului Rockstadt Extreme Fest (1-4 august).

Adler susține că el și echipa lui sunt mândri să lucreze cu Betraying The Martyrs. „Credem în ei și în curând va apărea un album incredibil. Formația continuă să adune un fanbase internațional datorită muncii depuse, viziunii și muzicii brutal de contagioase.”

Acum, dacă facem puțină matematică… Betraying The Martyrs în România rezultă că Adler aude – să sperăm – lucruri bune despre noi, mai departe deschide o paranteză cu băieții lui din Lamb Of God (chiar dacă activitatea lui ca toboșar e pe pauză de vara trecută) și poaaate ne vizitează și pe noi și ne bagă o cântare să ne rupem capetele și picioarele. Poate.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*