Cele mai urâte coșmaruri ale tale sunt adunate în noul clip Combichrist

Combichrist

Ne place să țopăim la concertele Combichrist, dar nu știu câți dintre noi sunt fani David Lynch (Twin Peaks, Blue Velvet, Inland Empire etc) sau câți înțeleg ce se întâmplă în filmele lui pline de ciudățenii.

Creaturile care apar în ultimul videoclip Combichrist realizat pentru „Understand” nu pot inspira altceva decât coșmaruri, frică, confuzie sau „ok, avem destule ciudățenii de la dubioși ca Lynch, nu începeți și voi”.

Acum dacă coșmarurile tale sau fricile nu conțin sau n-au conținut niciodată bătrâni care mănâncă pastile din vulpi moarte sau sclavi în lanțuri care au caracatițe în loc de cap, e ok, poți să te uiți la clipul de mai jos:

Deși greu de înțeles pentru unii dintre noi, Andy LaPlegua spune că e probabil cel mai important videoclip realizat de el în colaborare cu regizorul Jason Alacrity.

„Aici mă adresez unor teme și trăiri personale pe care le-am ținut ascunse până acum. Anxietate, frică, necunoscutul și cum au un efect asupra vieții oamenilor, asupra vieții mele. E al treilea clip realizat împreună cu Jason și abilitatea lui de a transpune aceste impulsuri sălbatice și idei diferite a fost o adevărată provocare. Totuși, el și cast-ul au făcut o treabă minunată în a aduce piesa la viață într-o manieră mai intensă. Understand nu e doar despre a ști, e despre a învăța.”

„Understand” e extras de pe albumul „One Fire” care se va lansa pe 7 iunie via Out of Line Music.

Tracklist:

1. Intro
2. Hate Like Me
3. Broken United
4. Guns at Last Dawn (feat. Burton C. Bell)
5. Lobotomy
6. One Fire
7. Bottle of Pain
8. 2045
9. Interlude
10. Understand
11. California über alles
12. Last Days Under the Sun
13. The Other

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*